Řešíme tady přepínání obrazu nebo usb? Pokud obrazu, tak stačí monitor s více vstupama, zapojit do něj oba pc a přepínat tlačítkem na monitoru.
Řešíme tady přepínání obrazu nebo usb? Pokud obrazu, tak stačí monitor s více vstupama, zapojit do něj oba pc a přepínat tlačítkem na monitoru.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Ahoj , ano řešíme tady přepínání obrazu . Potřebuju abych mohl od jednoho z těch dvou PC rozhodnout zda bude obraz promítán i na ten třetí monitor a nebo zda tam nebude nic vidět .... . Některé monitory mají obrázkový výstup přes usb , proto asi ten nápad se swichem ... . Ale tam to neovlivním , to z kterého pc to tam pofrčí přeci ..... . Díky ..
Edit: Přepínat tlačítkem na monitou je nemyslitelné... . To bych právě chtěl vymyslet nějakým swichem který by měl tlačítko které by směrovalo z ktereého PC to tam pofrčí - ovšem jestli nco takového existuje...
Naposledy upravil Falen; 23.03.2009 v 07:44.
No tak můžeš to zapojit přes něco jako http://www.aten.com/products/product...erid=subClass6 , ale nějak nechápu rozdíl mezi přepínání tlačítkem na tomhle a tlačítkem na monitoru.
Asi bys měl nějak líp ozřejmit o co ti vlastně jde. Jo a nad přenášením obrazu přes usb ani neuvažuj, tudy cesta nevede, je to malý rozlišení a převážně statickej obraz.
Hola, tak se to pokusím vysvětlit nějak lépe ... .
Mám dvě pracoviště vzdáleny od sebe cca 0,5 metru, každý ma svuj PC a svuj monitor. A já potřebuji přidat další monitor kterej bude od obou PC vzdalen asi 3,5 metru - na tento monitor potřebuji aby jeden nebo druhý pracovník čas od času promítl nějaký obraz .... . Proto jsem chtěl něco co budou mít na stole a jen přepnou kdo bude zobrazovat na ten třetí monitor.... . Jako aby vztávali a chodili tam to je o ničem ... .
Představoval jsem si to tak že pujdou přes usb protože jak jinak ?? Potřebuju aby prostě zmáčkli a bylo to tam ... . a ne aby složitšě přepojovali kabely ... . Kua asi jsem blbej na vysvěětlování![]()
Ahoj, řešil bych to tímhleStaší jenom zapojit oba PC a ten společný monitor a přepínačem přepínat z kterého kompu by to lezlo na společný monitor
http://pocitace.swsystems.cz/index.p...code=499011111
No tak v tom případě pokud ty pc mají dva výstupy na monitor, tak na první výstup dáš normálně monitor a druhej výstup do krabičky z odkazu vejš. Ke krabičce připojíš třetí monitor a přepínáš na krabičce.
Díky mocJeden PC ma dva výstupy a jeden nemá , tak koupím akurát grafarnu asik do toho pc
Díky
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)