hmm dobre takze zkusim prvni nejakou poradnou ventilacku a pak az mozna vodnika. Ale ted chci dat na obranu toho SKELETONA- pokud preci v nem nebude zadna rotujici soucastka(ventilatory) tak nemuze logicky vychazet ani zadny hluk(nepocitam za zdroj hluku HLAVICKY HDD nebo ZDROJ). A pokud (fakt by mi chlazeni nestihalo) a chladil bych vse vodou (1-2 grafiky,procak + NorthBridge) tak mi odpadaji vsechny vetraky(vlastne jen na procaku-ale ten vetsinou pokud vali na max tak rve).Takze mi z toho vychazi 0 hluk. Vim ze 2x radiatory=4 vetraky ale ty maji snad aut. regulaci otacek a snad pri dobrem okruhu ty vetraky nepojedou na maximum. A jeste ten SKELTON je fest drahy (4k),ale odmitam ze bych to mel na machrovani nebo predvadeni,spise to ma me oko potesit pri kazdem scouknuti,a pokud si ho fakt koupim tak budu par mesicu o chlebu a vode. Jo a recenze jsem na neho cetl a pry to nebude s hlukem horsi nez v obycejne CASE. A mozna mate pravdu ze poradna CASE je lepsi (nejhorsi budou asi do toho KOSTLIVCE dat hadice),ale furt je toJEN kvadr takze chci zkusit neco jineho,ale VASE rady jso jako gut a urcite i pravdive.