Citace Původně odeslal Firuz Zobrazit příspěvek
Za tu cenu vypadá moc moc dobře.
Nevím, jestli to chceš slyšet, ale za tu cenu vypadá jako za tu cenu ... Kdo si tímhle chce projít, ten si tím projde, ale jsou to imho (v ruce jsem to neměl, ale podobné ano) vyhozené peníze a viz výše - šetření, které se prodražuje. Pro představu kombinace těchhle parametrů (výška/váha/nosnost) vyjde u slušných značek úplně jinak a moc takových sestav na trhu dohromady ani není, např. od Gitza jsou papírovým ekvivalentem tohohle GT1541 nebo GT2530 nohy s GH1780QR hlavou, což jsou sestavy bratru za 17000 ...

Konstruktivně - pokud si to někdo pořídíte, tak opatrně. Vše si napřed odzkoušejte, v terénu doporučuji málo zatěžovat (sice to nebude moc stabilní, ale lepší, než rozsekat foťák), nevysouvat úplně segmenty nohou (takhle tenké stěny budou praskat, zámky budou taky o hubu), opatrně dotáhnout středový sloupek v nejnižší poloze (viz ten závit - dost možné, že při tvrdém utahování praskne základna) a nejlépe nevytahovat a pak to co se týče nohou snad půjde. Hlavu doporučuji okamžitě vyhodit (nebo schovat pro dalšího při přeprodeji), takovéhle jsem v ruce měl a to je o foťák. Postačí jí vyměnit třeba za nejnižší normální Cullmann Magnesit 10Nm: http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p103...-magnesit-10nm , která je úplně jinde (QR platforma se dá dokoupit). Jinak já tyhle srandy popraskané viděl a až když člověk vidí ten materiál, tak zjistí, která bije.

V těchhle případech fakt nejde o to, jak je něco pevné, ale o to, abyste nesbírali foťák ze země po kouskách.