Mozna jsem debil ale co to je to OC? OverClocking? A proc si myslite ze ten Antec vydava vetsi hluk nez jine skrine? Treba ten mega vetrak neni hlucny vubec,az na 3stupen kdy je asi pri 1500otackach(a tech 1500 otacek vyuziju mozna tak v lete pri 30stupnich venku a to mi stejne bude xicht ovivat nejaka klimatizacka nebo vetrak abych nezhebl) slyset,toho anteca mam hlavne kvuli jeho osobnimu kouzluje proste brutalni. Ano mas pravdu s vodou nemam vubec zadne zkusenosti,proto si vse ctu a ptam se VAS co uz neco znaji,treba kdybych dosahl vysokeho pretaktovani te 965 tak boxovej vetrak ti je k nicemu(to i pry na zakladni frekvenci) takze tak ci tak bych tam musel dat nejake delo,ale pruser je do toho SKELETONA jde dat ventilator vysokej max. 12cm,vim ze vyrabi ruzne tvary,takze pokud nebude vysoky ,tak bude siroky a to taky asi nebude ono. A tech 10k nebude takovy problem(BACHA CHLAPI JSEM VYDELAVAJICI CLOVEK,KTERY NEMA ANI PRUMERNOU MZDU,NEJSEM NEJAKEJ ROZMAZLENEJ ZPRATEK ,KTERY MUZE MIT VSE NA CO SI VZPOMENE),ale dal bych klidne i trosicku vic,kvalita se proste musi zaplatit. A taky ve vasem FAQ jsem se docetl ze vodnik ma WOW efekt
. Coz souhlasim. Jo a jeste kdyz jsem psal ze bych klidne si nechal udelat na zakazku radiator,tak jsi mi MARTY napsal ze to bude silene drahy. A jako jak moc drahy(priblizne) 2x tolik nebo 5x-10x? DIky za odpovedi docelasi jich cenim

Odpověď s citací