VMware na tom stroji běží pod Win2k3 nebo Win2k3 běží pod VMware?
Když to sdílení přestane fungovat je někdo připojen nebo se to projeví v době, kdy není nikdo připojený?
VMware na tom stroji běží pod Win2k3 nebo Win2k3 běží pod VMware?
Když to sdílení přestane fungovat je někdo připojen nebo se to projeví v době, kdy není nikdo připojený?
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Ahoj, diky za reakci:
1. Win2k3 bezi samozrejme pod vmware, nebot wmware bezi primo na zeleze jako hypervisor - jedna se o ESX server ... Obracene to ani byt nemuze
2. kdyz jsou klientu pripojeni. ve skutecnosti se jedna pouze o nasdilenou IS K2 pro cca 20 uzivatelu ... najednou prestane fungovat sdileni a tedy i K2. a samovtny server neni browseable v domene ... NIKDE v ZADNEM logu nic neni, server je dale dostupny pres RDP a vypada zcela v poradku ...
Po restartu samotneho Win2k3 (wmvare se nerestatuje) vse OK![]()
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
Ad vmware - má chyba, bo než jsem to začal psát, tak už jsem zapomněl, že je to ESX, jinak by to mohl být i klient...
Běží pod tím VMware ještě něco jiného?
V logu databází té K2 či v SQL serveru také nic není?
Když ukopneš na tom VMware ethernet a opětovně ho připojíš, pomůže to?
Mohl bys na ten server nainstalovat i packet sniffer - Wireshark?
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Jedna se o IBM reseni:
2x servery pripojene pomoci redundantniho SAS k diskovemu poli ....
1vni server = SQL (takze nic nineho tam nebezi) = 1x Win2003 R2 64 bit
2hy server = domain controller a terminal server = 2x Win2003 R2 32bit
Ukopnout ethernet jsem nezkousel, takze vyzkousim, dneska to nespadlo![]()
Wireshark muzu, mam ty servery plne v moci, chces ho pustit v nejakem special rezimu ?
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Nic speciálního není potřeba, jen až to zdechne, tak začít monitorovat veškerý provoz na ethernetu, zda tam uvidíš nějakou komunikaci na portech 135, 137-139 a 445.
Ta K2 běží (vlastně by mělo být "sdílí se") na kterém z těch strojů? MS SQL s databází K2 jsem předpokládal na tom samém...
jj presne tak bezi na om (sdili se) z toho SQL serveru ....
OK takze monitorovat smb protokot + ve VMware deaktivovat a aktivovat sitovku.
OK. Vyzkousim, provedu ...![]()
Zatim diky ..![]()
Ahoj, tak to pres dvema dny padlo, asi po tydnu, ted to vydrzelo OK ....
Zkusil jsem toto:
1. odpojit primo v ESX sitovku a pripojit - nic
2. pustil jsem wireshark a koukal na pakety, wireshark rikal, ze se z pocitace X na sdilenou slozku pokousim dostat, takze to vypadalo OK ...
Pak jsem restartoval, postnu ti ten vystup z wiresharka ...
Naposledy upravil svaca; 25.03.2009 v 00:20.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)