S výrobcem bych si opravdu nedělal hlavu, protože jak si sám poznamenal ty jsi postupoval správně, jen deska to nepřežila. Výrobce reklamaci jedné desky určitě přežije![]()
S výrobcem bych si opravdu nedělal hlavu, protože jak si sám poznamenal ty jsi postupoval správně, jen deska to nepřežila. Výrobce reklamaci jedné desky určitě přežije![]()
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
tak jsem vygooglil nejake firmy, ktere by mely provadet opravy tohoto typu.
www.mk-comp.cz -- ozvali se, ze by to meli zvladnout kolem 1k bez DPH a doporucili me, abych se na to z duvodu nerentability nepoustel.
http://www.pc-opravy.cz/ -- jeste nezareagovali
http://kuku.cz/ -- nenasel jsem odvahu jim napsat. Design stranek ve me vyvolal hlubokou neduveru.
Obecne zadna z tech firem nepusobi dle jejich www prezentace nejak duveryhodne. Ma nekdo nejake zkusenosti nebo pripadne neznate nekoho jineho?
do KUKU ani nepis. nekde tu je vlakno o tom, jakej to je "vyKUK(U)"
Resil bych to reklamaci (je uplne jedno jestli to mas nebo nemas na ICO) - sam pises, ze byl nejaky problem s WatchDogem, tak si zkusil naupdatovat FW, ktery to mohl resit. To zdanlive podarilo, SW na update nehlasil nic zvlastniho, elektrina se nevypla behem procesu atd...
Nechat si prepajet BIOS muzes kdykoliv po zamitnuti reklamace (nepredpokladam).
Historie: C2Q Q6600 @3.2GHz (8x400) || MB: GB X48-DS5 rev 1.1 F8H || COOL: Thermalright Ultra 120 eXtreme || MEM: 4x 2GB Corsair Dominator PC2-8500C5@1066MHz
Soucasnost: Ci7 3770 @default || MB: GB GA-Z77X-UD4H rev 1 F2 || COOL: Gelid Tranquillo rev2 || MEM: 2x 8GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL10 XMP
VGA: Sapphire HD5870 VaporX / 1GB || HDD: 2x SSD Corsair M64 + 2x Velociraptor 74GB + WD 2TB Green || Sound: Realtek Azalia || Case: TT Eureka || PSU: Corsair HX620W
To ze se proces flashovani nepodaril pro me bylo skutecne prekvapeni. Jsem si vedom, ze je to rizikova zalezitost a tak se snazim sanci odepsani desky minimalizovat. Flashuju zasadne z dosu. Mam osvedceny system, kterym uz jsem naflashoval xx biosu. Pc jsem mel na UPS pro pripad vypadku elektriky. Plus jeste supermicro ma byt renomovany vyrobce, kde bych neco takoveho necekal ....
Kontakt na tu paní z Brna máš v SZ.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Paolo: jestli existuje nějaký mail nebo web postni to veřejně
V Brně se mi na řešené problémů s BIOSy osvědčila firma Buček http://www.bucek.name/
Dále se tady někdy diskutovalo (rychle jsem to bohužel nenašel) o nějakém šikulovi taky z okolí Brna, kterému šlo desku poštou poslat a za přiměřený poplatek výměnu BIOSu provedl. Možná si nějaký Brňák vzpomene...
ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
---
◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ► On the 8th day God created David Bowie.
Paolo me ten kontakt poslal ve formatu gsm telefoniho cisla. Tak proto to asi nechtel postovat verejne.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)