Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Podložka pod myš cena nezáleží

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele UFo
    Vliv
    287

Standardní Re: Podložka pod myš cena nezáleží

Asi taky moc nepomůžu. Já kupoval otci před cca 1,5 rokem SteelSeries 5L a k tomu Logitech G5 a teflony SteelSeries Glide G. Povrch je mírně zdrsnělý plast - trošku jako látka, pod tím nějaká měkčí pěnovka, spodní část je gumová a vpohodě drží na stole. Na omak je to vcelku příjemný, nevšiml jsem si že by studila. Moc se o to nestarám, pouze 1x týdně ledabyle přetřu prachovkou, má ji tedy pořád trochu zaprášenou, přesto teflony jsem za ten rok a půl ještě nemusel čistit a myška klouže tedy opravdu solidně. (ale obávám se že oproti teflonové podložce to bude určitě horší)

Jinak to bohužel více komentovat nemůžu, otec dělá v CADu a nestěžuje si, já na tom PC dělám velice sporadicky a to pouze nějaký kancl úlohy nebo běžnou údržbu. Gamesit se na tom negamesí. I když nemám zkušenost z jinými solidnějšími podložkami, kupoval jsem ji pouze dle obrázku a obával jsem se tvršího povrchu, špinění i toho že bude studit, tak v tomhle směru jsem s ní spokojený a zvažuji že si ji pořídím i ke svému PC.

EDIT: ještě jednu věc nejsem schopný zhodnotit, zda hrana podložky není příliš ostrá a neřeže do ruky. Mám totiž dost málo místa na stole a tedy jediný způsob jak umístit takhle velkou podložku byl dát ji větším rozměrem na výšku. Mám ji tedy až ke hraně stolu, celou rukou se opírám přímo o podložku a s její hranou nepřicházím vůbec do kontaktu. Příliš ostrá hrana a řezání do zápěstí byla jedna z věcí která mě dost srala na menších a tvrdších podložkách a bylo přitom jedno jak byly tlustý.
    Naposledy upravil UFo; 06.03.2009 v 22:23.
    Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. lepší podložka pod myš
    Založil russianblue v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 61
    Poslední příspěvek: 10.01.2006, 22:53
  2. Podložka pod myš...
    Založil Umbro v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 52
    Poslední příspěvek: 29.06.2005, 00:40
  3. steam pod wine nebo winex DONE, bittorent DONE, dc++
    Založil bufobufo v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 20