Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Směšovač hlasitosti

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    39
    Vliv
    320

Standardní Re: Směšovač hlasitosti

Citace Původně odeslal kom72 Zobrazit příspěvek
    A prepinani default z ovladace zvuku - jsem si udelal zastupce na plose, abych nemusel porad rozzklikavat ovladaci panely. To se mi zda take pekne krkolomne, neni nejaky lepsi zpusob?
    Mám to stejně, lepší způsob neznám.

Co se týče chování WMP, to je normální, nic lepšího nevymyslíš. Opravte mě někdo pokud se pletu, ale přepnutí výstupního zařízení za běhu programu nelze ze strany woken nijak rozumně zajistit. Jediná možnost jak tohle umožnit je podpora přímo v daném programu (jo u WMP by se to sakra hodilo), ale jinak mě nic nenapadá. Například ve Winampu to sice trochu kostrbatě, ale jde, musí se dát STOP, přehodit zvukový zařízení a pak zas PLAY.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní Re: Směšovač hlasitosti

Tak to je skoda, je to opravdu vytrtkany teda! Kdyz budu poslouchat nejake album na sluchatka a to same pak budu chtit hrat dále na bedny, budu muset restartit WMP. Nebo jeste lepsi priklad, prijde pritelkyne, zepta se co to posloucham a ja ne ze jen nejak prepnu a zesilim reprobedny a pak je zase ztisim a vesele posloucham dal na sluchatka, ne ja budu muset restartit prehravac, ne opravdu to je debilita tohle

Ale moc dik, alespon za nauceni toho prepinani, pred tim jsem dost tapal. Kdyby te, nebo nekoho jineho neco napadlo v teto veci, dejte vedet, pls...
    Case: Sharkoon Revenge Economy s Enermax 425W Pro82+ | MB: Gigabyte EP35-DS3R (rev. 2.1) | CPU: Intel Core 2 Duo E8400 s Artic-Cooling Freezer 7 Pro | GPU: ATI Sapphire HD3870 512MB DDR4 s Artic-Cooling Accelero S1 | RAM: Corsair 2x2GB DDR2 PC800 XMS2 | HDD: WD Caviar 640GB 6400AAKS | DVD: Samsung SH-S230D | LCD: Samsung 19' SyncMaster 940Fn | Systém: 64-bit windows Vista (SP1)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 30.09.2008, 13:00
  2. Kolisani hlasitosti
    Založil beerak v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 10.03.2008, 22:09
  3. Symetricky regulator hlasitosti - stavba
    Založil sub-drum-47 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 13.04.2003, 18:42
  4. Odpovědí: 4