Uf, dle tvé SZ jsem našel tento thread a koukám jaké s tím máš problémy.
Bohužel nemám co poradit. Ještě jednou zopakuji, že já jsem s tím CPU neměl na abitu NF7-S žádné problémy. Běžel v té desce 5 let a nikdy jsem nenarazil na problém, ani se nijak nepřehříval. Dám ruku do ohně za to, že je to prostě způsobenu nějakou nekompatibilitou, CPU musí být v pohodě. Zkoušel si nahrát do desky poslední BIOS? Ten abit mi tento procák detekoval v pohodě, u toho nového mobilního bartonu co mám teď už si neví rady, takže jsem musel frekvence nastavit ručně, ale pak neni problém.

Bohužel PC jsou fakt nevyspitatelná. Co si pamatuju, tak když jsem testoval taktování té 2500+, tak jsem narazil na problém, kdy se nad nějakých 187FSB (nepamatuji přesně) vždy 3dmark zasekl s BSOD, což jsem považoval za jedno z hlavnéch kritérií stability. Po instalaci toho aktuálního procesoru se mi ale stávalo přesně to samé, což moc nedávalo smysl. Bádáním na internetu jsem se dozvěděl, že ATI má v Catalystech jednoduchou podmínku, že pokud má CPU vyšší FSB než 187, využij tyhle instrukce.. Žádné testování zda to ten procesor opravdu podporuje! Výsledek je ten, že nad FSB 187 ten test nemohl doběhnout, ani když byl CPU na dané frekvenci superstabilní...