Mam obdobnou kombinaci 42PZ80 a EX87EP a rozdil obrazu na DVB-T nepozoruju. Jinak se mi stalo to, ze mi taky nesel EPG (mne na DVD) a pak jsem teprve zjistil, ze mam predvolbu programu kde nesel nastavenou na rekorderu z jinyho MUXu, nez na TV. To byl cely problem (mux v te dobe EPG pro tenhel program nevysilal). Kvalitu signalu mi ukazuje TV i rekorder +- stejnou na stejnem multiplexu a programu.
Jen bych nakopal vyvojare Panaku pro DVD rekordery do kou** nebot pri zapnutre detekci novych programu (ktera ted pomerne casto neco najde) mi rekorder pri kazde zmene v multiplexu proladi cele pasmo a zrusi predvolbu do skupin, takze pak musim rucne zprehazet vsechny programy, co mam blbe serazene a rovnez musim nove vytvorit zase novy profil, kam to ulozim. TV se chova daleko rozumejs, sice si take proladi cele pasmo, nicmene predvolby zustanou zachovany i s profilem a nalezeny novy program staci jen priradit do profilu.
A automatickou synchronizaci pres HDMI mam zaplou, nicmene jeste se mi nikdy nepodarilo, aby se rekorder srovnal s TV. Bud sem blbej ja, nebo manual, nebo nevim, nicmene mne to proste nejde. Rovnez mi nefunguje rychly start nahravani pro vybrany kanal na TV (pri stisku tlacitka ma pres HDMI dojit u rekorderu ke zjisteni prave vysilaneho kanalu na TV a ten se automaticky ma nastavit i na rekorderu a zacit se nahravat. U mne se pouze objevi hlaska, ze nemam video pro pouziti tehle funkce spravne zapojene a ze to tim padem nepobezi.
Nechapu cim to je, kabel mam docela drahy a kvalitni Profigold asi za 2Kkc za 2 metry verze 1.3, tak v cem je problem, fakt nevim.
Takze Viera Link je asi vyborna vec, nicmene ja ho nejsem schopen spravne zprovoznit, prave pro ty funkcne, ktere bych rad vyuzil (hlavne jednotlacitkove nahravani a synchronizace predvoleb TV)