Výsledky 1 až 25 z 40

Téma: Jak vidět na obrazovky svých "brigádníků"?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    298

Standardní Re: Jak vidět na obrazovky svých "brigádníků"?

A nebo RAC....

Rekl si to sice pekne a lidsky, dle zdraveho rozumu krasne pochopitelne a srozumitelne. Otazkou jest, jestli toto rozumne uvazovani s tebou sdili pravni ustava, legislativa, soudce a porota...
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Me se naopak moznost "primyho" monitorovani vubec nelibi. Nevidim nic spatnyho na tom, ze si v praci napisu osobni mail a to ze by nekdo mel moznost do nej koukat je mi dost proti srsti. Klidne bych ale souhlasis s proxy serverem, kde je jasne videt co na netu delam a je to i zalogovany.

Asi jsem zhejckanej z moji brigady, kde si v pracovni dobe muzu delat co chci, kdyz to vezmu do extremu, tak bych klidne moh parit treba WOWko a nikomu to vadit nebude. Samozrejme za predpokladu, ze svoji praci udelam tak jak mam.

Pokud tam mate problem s lajdacenim, tak je jedinej zpusob zmenit system odmenovani, pripadne nabrat spolehlivy lidi. Zkoumat co se deje na obrazovce to je podle me dost prasarna.

Dalsi napad je nechat brigadniky na konci smeny sepsat report co udelali.

Samozrejme je to na kazdym, ale ja prace odvedu mnohem vice, kdyz si pri ni muzu vyridit i nepracovni veci, nez kdyz budu otrocky pripoutanej 8 hodin k monitoru.

Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    298

Thumbs down Re: Jak vidět na obrazovky svých "brigádníků"?

@atreides

takze ja jako admin bych opravdu nechtel pracovat na pozici cloveka, ktery musi koukat lidem do okna co delaji, jestlize se ti v praci nekdo flaka tak bude nekde chyba a nevyresi to to ze lidem se bude vsechno zakazovat....

navic bych ti asi nemelo vadit, kdybych ti ja jako sef stal celou dobu za zady a koukal co vlastne delas a jak ty ostatni sledujes = jestli delas svou praci.... a me by vlastne mel sledovat nekdo dalsi, no hlavne aby nekdo v te firme pracoval....
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

pánové Sasho Smitko Argu - neberte mne prosím tak úplně za slovo...

Samozřejmně že i já mohu v práci odbočit od toho co mám v popisu práce.
    Ale také jsem se (a jistě i vy ostatní) o to zasloužili, tím že Vám je v práci důvěřováno - ve smyslu že zajisté děláte svou práci a to důkladně a pokud vám zbyde čas tak si zařídíte něco svého...

Ovšem já zakladatele tohoto tématu pochopil tak, že ti brigádníci (a že se jich tam střídá více), si ani nezaslouží aby jim bylo umožněno se podívat na soukr. mail z toho důvodu že od začátku směny neudělali lautr nic...
    Mají pouze zapnutý travian, icq, mail, chat + okno z prací kde se od rána válí nedodělaný první úkol. A kvůli těmto se bohužel tento monitoring zakládá...

Jo kdyby dotyčný řekl já udělal od rána např 150ks narozdíl od ostatních, kteří mají pouze 100ks a nyní si chci přečíst mail. Asi bych to přešel bez jediného slova.
    Jenže jak jsem uvedl, spíše se tohle lajdáctví (teda aspon jsem to takto pochopil) týká těch nemakačenků...

A dále (tím nechci nikoho rozdráždit) vidím veliký rozdíl mezi brigádou a zaměstnancem !!! (Ikdyž samozřejmně je to o lidech)

EDIT - jo a v říjnu budu zaměstnán ve firmě již 10let
    Naposledy upravil Atreides; 27.02.2009 v 14:25.
    Paul Atreides
    NPE-squad.com - Clan Leader

COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
    NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
    NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
    FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital

Samozrejme
    jen chci dat nahled z co nejvice odlisne stranky, takze ne taky neberte uplne za slovo

Jak jsem psal "totalni" sledovani se mi osobne vubec nelibi, ale chapu sledovani komunikace skrze proxy, a delani reportu mi taky prijde v takovem pripade uzitecne - pujde snadno overit, kdyz si dotycny vymysli ze udelal neco co ve skutecnosti neudelal a ukaze i na nemakacenka.
    Sledovani obrazovek mi prije jako "boj proti zlu dalsim zlem", melo by se to resit nejak systemove...

Take chapu rozdil brigadnik/zamestnanec, u me je to slozitejsi, oficialne jsem brigadnik, ale "funkcne" jsem bezny zamestnanec, jen s velmi promenlivou pracovni dobou

Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    298

Lightbulb Re: Jak vidět na obrazovky svých "brigádníků"?

v pohode

jinak u nas to asi resi altiris, nicmene vim, ze se resil v praci narust na internetove lince a jednoduse se udelal graf z informaci z proxy serveru a vypichlo se kdo generuje nejvetsi trafik (na spoustu zpusobu) a bylo vymalovano....
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    298

a vo tom to je
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. titulky na TV pouze ve stredu obrazovky
    Založil Ipswican v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 31.03.2005, 10:48
  2. Pruh na kraji obrazovky pri 1024x768@100Hz
    Založil hpcpg v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 20.05.2004, 12:37
  3. nejde videt dvd-rom
    Založil jaluvkap v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2