Cau, mate nekdo zkusenosti s kupovanim neoriginal RAM do macbooku? Ceny originalu jsou trapne vysoke, pritom normalni SO-DIMM moduly jsou skoro zadaco. Je tam nekde hacek ktery v tom nevidim?
Dik rezna
Cau, mate nekdo zkusenosti s kupovanim neoriginal RAM do macbooku? Ceny originalu jsou trapne vysoke, pritom normalni SO-DIMM moduly jsou skoro zadaco. Je tam nekde hacek ktery v tom nevidim?
Dik rezna
S rozumnym prodejcem se domluvis na vyzkouseni v obchode, kdyz si prineses booka.
Nevim jak je to ted, ale driv do starych Macu museli opravdu jit specialni pameti![]()
Podla mna by to malo uz ist ak to je x86 arch ..., treba vyskusat, ale nemyslim ze si davaju robit specialne pamate ...
MSI 610gx + HP LP2475 +Logitech mx518 + KRK RP5
Pentax k10D + 18-55, sigma 70-300 APO, sigma 24-70/2,8 + Metz 48
Napis aky mas typ MB
Ja som menil v Penrynovskom pre-unibody MBP ramky
z 2x 1GB Samsung M470T2953EZ3-CE6 (original)
na 2x 2GB Kingston KVR667D2S5/2G
A zatial (asi 1 mesiac) bez problemov
Dnešní macy maj normální PC hardware, niak se již neliší, jen co se týče biosu a OS.
Zatim jsem neoriginální paměti dával tak do deseti a nikdy žádný problém. Záleží taky na chipsetu, pokud by byl starší a byla tam mobilí 945, tak ta má občas problémy nad 2gb paměti, ale z těch deseti co jsem dělal byly dva s 945 a 4gb ram a šly bez problémů.
Jako jedinej problém bych tam viděl to, že macbook je vevnitř vylitý takovou antikorozní bílou látkou, je nateklá i na paměti a jejich kontakty a občas se stane, že při výměně pamětí je pak špatný konatakt na konektorech a to už se musí zanýst do servisu macu, aby to vyčistili.
The best Unreal Tournament maniac.
Apple dava do zakladu bud Hynix nebo Samsung pameti jestli ti to nejak pomuze..
Vsechno bude i podpis bude
Zkoušel jsem Kingstony a bez problémů přes rok...
-- under construction --
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)