Xfce!![]()
Xfce!![]()
Loading signature [ FAILED ]
Já provozoval dlouhou dobu na starém notebooku s 512mega ram a 800megovým cpu Debiana s fluxboxem a šlapalo to slušně, pokud jsem od toho nechtěl moc...třeba YoutubeJinak, KDE3 na tom taky jede, a řekl bych celkem obstojně. Ale jak tu už někdo psal, záleží silně na tom, kolik to má ram...
zde býval podpis...
Rozhodně něco s XFCE nebo podobným prostředím - tedy např. xubuntu.
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
já jsem před asi 4 lety provozoval krátce celeron400+128mb ram s mandrivou s fluxboxem a icewm. pokud máš víc paměti, řekněme alespoň 384MB (aby se disk nezbláznil), věřím že tato metoda bude fungovat i dnes. ale jinak také doporučuji nejdříve zkusit xubuntu. je to malý plnohodnotný systém.
Perfektní, díky za nápady. Ještě se musím zeptat, jestli když budu používat Xubuntu nebo DSL, je nutné taky použít nějaký antivir? Jsem zatím Linux lama a nemám s tím zkušenosti, ale kámoš říkal něco v tom smyslu, že na Linux (on používá Ubuntu) moc virů neexistuje a když, tak rychle vychází nějaké záplaty, takže serfování po netu je tím pádem bezpečné i bez antiviu.
AMD Barton Mobile 2600+@2,47GHz (215*11,5) 1,75V, EPoX 8RDA3+, 512 MB Kingston (Synchro Dual channel 2*256 2,5-3-3-11), ATI Radeon 9800 Pro Vmod, Biosmod @ 461/400, Sound Blaster Audigy, Leadtek WinFast TV2000, 80GB HDD, DVD Asus, CDRW HP, ModATX 300W+200W, AOC 7A+, CPU+GPU+NothBridge Watercooled, Powered by EHEIM.
Matio: No, dá se to tak říct, mj. to možná bude taky souviset s tím, že linux je stále poměrně velice málo rozšířený (v porovnání s Widlema) a tak se moc nevyplatí na to viry psát, protože u Win máš daleko větší "potenciální trh"... Takže ano, na Linuxu se dá v pohodě fungovat bez antiviru![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
fluxbox jsem mel ted na notasu a prisel mi v nekterych operacich narocnejsi nez gnome - napr. prepinani plochxfce vladne!
Loading signature [ FAILED ]
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)