Citace Původně odeslal Sasa
Citace Původně odeslal ITpozemstan
Mam 128MB na karte a 512 RAM,jde mi o to,ze ta AGP aperture alokuje pamet pro textury ne?Takze vlastne obsazuje cast operacni pameti.Nebude v pripade 128MB na karte stacit rekneme 32MB?Ma to nejaky vliv na vykon?Jak mate nastaveno vy?
Mam s ATI 9500Pro nasledujici zkusenost. Nastaveni 64Mb nebo 128MB se prakticky neprojevi, ani tearingem ani vykonem. Nastaveni 256MB vsak u me prinese snizeni vykonu v 3dMarku 2001 o priblizne 1000 bodu a viditelne ztraty vykonu v testech zejmena texturovacich. Pri nastaveni 256MB se pravdepodobne zacne pro ulozeni textur pro grafickou jednotku pouzivat i operacni pamet pres AGP a to je krute pomale. Vzdyt pameti na moji karte davaji priblizne 10GB datoveho toku a AGP4x dava 1GB datoveho toku. Byt tebou bych nechal default nastaveni BIOSu desky, coz byva 64MB.
Ja mam v nastaveni AAS 256 MB a zda se mi vykon karty nizky! Je to predelany R9500@Pro a v 3DM01SE to hodi asi 9500 bodu. V 3DM03 to hodi 3400 bodu. Zdalo se mit to nak malo. Myslite ze je to tim nastaveni AAS