Tak iTunes samozrejme znam. Smartmovie pro smarphony je konvertoprehravac. A koukam ze uz je i pro iPhone. U vodafonu nemaji ceskou variantu, je to problem ?
BTW: at se nebavime jen o iPhonu. Mate nekdo zkusenosti s tou E71ckou ?
Tak iTunes samozrejme znam. Smartmovie pro smarphony je konvertoprehravac. A koukam ze uz je i pro iPhone. U vodafonu nemaji ceskou variantu, je to problem ?
BTW: at se nebavime jen o iPhonu. Mate nekdo zkusenosti s tou E71ckou ?
<III>
C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
IBM ThinkPad T60p
olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36
Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)
Já ji mám přes půl roku a je je to mobil s asi nejlepší konstrukcí co jsem viděl (takové množství kovu téměř nemá obdobu), mně se na iPhonu 3G hodně nelíbí plastová záda (sice prý s jejich odolností není problém, ale dobrý pocit z úchopu jsem fakt neměl). Jako čistě multimediální přístroj bych E71 ale kvůli malému displeji nedoporučil (dívat se na ní na filmy si nedokážu moc představit) a hudba je taky s otazníkem (má jen 2,5 mm jack a E63 s 3,5mm jackem je plastová), sám používám bluetooth sluchátka, protože nenávidím skládání kabelu do kapsy u kalhot. Hudební přehrávač je ale v pohodě.
Klávesnice je přes malou velikost kláves velmi dobrá a rychlost/překlepovost psaní bude o dost lepší než u iPhonu (soudím i podle recenzí). Navigace není problém (Nokia Maps 3.0 beta jsou opravdu velmi slušné, a jsou k dispozici i navigační systémy dalších výrobců). Symbianovej prohlížeč je na úrovni safari (nebo možná ještě dál díky podpoře flashe, ale to je pro mě okrajová věc), ale prohlížení webu sráží malý displej a jeho nedotykovost (to je jediná oblast, kde dotykové ovládání jednoznačně uznávám, jinak mám raděj klasické).
Dalším faktorem je, že E71 je výrazně levnější (na to co umí mi připadá fakt levná).
Dotaz na majitele iPhonu: je pravda, že když je aktivní EDGE spojení, tak někdo kdo se vám zkouší volat je přesměrován do hlasové schránky?
Naposledy upravil frelichl; 18.02.2009 v 11:33.
Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
frelich:
no v tom pripade by nešlo volat u vodafonu a t-mobile, protože tito operátoři nemají 3G síť, ale pouze EDGE.
nejspiš si slyšel nejakou kachnu![]()
Tak jsem to zkoušel problém googlit a zřejmě to úplná kachna není (ale týká se to jenom EDGE, ne GPRS):
http://www.zolved.com/synapse/view_c...EDGE_on_iPhone
Může někdo potvrdit, že tento problém u českých operátorů neexistuje?
predpokladam, že to bude platit pouze pro telefony blokované na americkou síť AT&T. po odblokování může nastat problém...
muj kamarád ma od t-mobilu edge na iPhonu (1verze) koupeneho v USA a je v pohodě.
prijde mi to jako hloupost
Naposledy upravil PetrT; 18.02.2009 v 12:54.
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)