Výsledky 1 až 25 z 53

Téma: mobil- specificke pozadavky

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member
    Vliv
    281

Standardní Re: mobil- specificke pozadavky

co sa tyka gps pre iP, tak je na spadnutie od firmy Sygic. pouzivat by mal mapy teleatlas.

http://gps.favoriteam.sk/archiv/ipho...ion-sygic.html
    Athlon XP 2500+@11x200 MHz 1.75v, MB Epox 8rda+, vddmod 1,75v, 512 MB Apacer + 2x256 MB Twinmos (2-2-3-11), 120 GB Seagate, 80 GB Maxtor, 7200 RPM, GeForce 7600GS 256 MB 400/800@500/860, FlyTV Prime 34, WiFi Z-Com XI-626, Ovislink 5000, NEC 20WGX2 Pro, DVDRW LiteOn SHM165P6S-MS0P, Logitech Driving Force Pro
    FSC Amilo Pro V3545
    Asus P535
    Wii

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    297

Tak iTunes samozrejme znam. Smartmovie pro smarphony je konvertoprehravac. A koukam ze uz je i pro iPhone. U vodafonu nemaji ceskou variantu, je to problem ?

BTW: at se nebavime jen o iPhonu. Mate nekdo zkusenosti s tou E71ckou ?
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Citace Původně odeslal DOT Zobrazit příspěvek
    U vodafonu nemaji ceskou variantu, je to problem?
    tak to tušim nema zadny operátor. ja mam od O2 taky eng verzi. čestina lze nahrát po jailbreaku. nevím zda je až tak nutná, to musí každý uvážit sám...
    Apple Macbook Pro + iPhone 4 a na filmy HTPC + LG 42PG6000
    DJ equipment: Macbook Pro + Vestax VCI-100 + Technics RP-DJ1200
    Budu rád, když poctíte můj web www.iPhoneTips.cz svou návštěvou. :)

Citace Původně odeslal DOT Zobrazit příspěvek
    BTW: at se nebavime jen o iPhonu. Mate nekdo zkusenosti s tou E71ckou ?
    Já ji mám přes půl roku a je je to mobil s asi nejlepší konstrukcí co jsem viděl (takové množství kovu téměř nemá obdobu), mně se na iPhonu 3G hodně nelíbí plastová záda (sice prý s jejich odolností není problém, ale dobrý pocit z úchopu jsem fakt neměl). Jako čistě multimediální přístroj bych E71 ale kvůli malému displeji nedoporučil (dívat se na ní na filmy si nedokážu moc představit) a hudba je taky s otazníkem (má jen 2,5 mm jack a E63 s 3,5mm jackem je plastová), sám používám bluetooth sluchátka, protože nenávidím skládání kabelu do kapsy u kalhot. Hudební přehrávač je ale v pohodě.

Klávesnice je přes malou velikost kláves velmi dobrá a rychlost/překlepovost psaní bude o dost lepší než u iPhonu (soudím i podle recenzí). Navigace není problém (Nokia Maps 3.0 beta jsou opravdu velmi slušné, a jsou k dispozici i navigační systémy dalších výrobců). Symbianovej prohlížeč je na úrovni safari (nebo možná ještě dál díky podpoře flashe, ale to je pro mě okrajová věc), ale prohlížení webu sráží malý displej a jeho nedotykovost (to je jediná oblast, kde dotykové ovládání jednoznačně uznávám, jinak mám raděj klasické).

Dalším faktorem je, že E71 je výrazně levnější (na to co umí mi připadá fakt levná).

Dotaz na majitele iPhonu: je pravda, že když je aktivní EDGE spojení, tak někdo kdo se vám zkouší volat je přesměrován do hlasové schránky?
    Naposledy upravil frelichl; 18.02.2009 v 11:33.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Citace Původně odeslal frelichl Zobrazit příspěvek
    Dotaz na majitele iPhonu: je pravda, že když je aktivní EDGE spojení, tak někdo kdo se vám zkouší volat je přesměrován do hlasové schránky?
    ja mám v iPhonu stálé pripojení od O2 (3G) a normalne prijímám hovory

Citace Původně odeslal -jb- Zobrazit příspěvek
    ja mám v iPhonu stálé pripojení od O2 (3G) a normalne prijímám hovory
    Že to u 3G jde vím, ale někde jsem právě četl že u EDGE/GPRS ne, pevně doufám, že to byl nějakej blábol...
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

frelich:
    no v tom pripade by nešlo volat u vodafonu a t-mobile, protože tito operátoři nemají 3G síť, ale pouze EDGE.
    nejspiš si slyšel nejakou kachnu

Tak jsem to zkoušel problém googlit a zřejmě to úplná kachna není (ale týká se to jenom EDGE, ne GPRS):
    http://www.zolved.com/synapse/view_c...EDGE_on_iPhone

Může někdo potvrdit, že tento problém u českých operátorů neexistuje?

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    335

Citace Původně odeslal frelichl Zobrazit příspěvek
    Že to u 3G jde vím, ale někde jsem právě četl že u EDGE/GPRS ne, pevně doufám, že to byl nějakej blábol...
    Neni to blabol. Dle infa na netu je to vlastnost site a ne mobilu. Proste pro sit jsi nedostupny.

edit: GRPS nemuzu vyzkouset, ale kdyz jsem na Edge, tak se mi neda dovolat - overeno.
    Naposledy upravil PetrT; 18.02.2009 v 12:54.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Mobil pro mne - misto T630
    Založil Smitka v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 11.04.2008, 17:06
  2. Mobil reklamace a zapujceni jineho
    Založil Jops v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 04.05.2006, 21:40
  3. 06/12/05 - mobil pro rodiče
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1