Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
Nevidel jsem zadneho cecha, ktery by u nas reklamoval JB mobil, ktery pred reklamaci zase restoroval zpet. Vsude jsem cetl jen JPP z jinych zemi. Podle lidi co se v tom hrabou jde provedeny JB vzdy zjistit, jen nikdo nevedel, zda si to servis bude overovat. Proste bych byl opatrny.
no mělo by to bý tak, že tzv. "lidi co se v tom hrabou" vidí neco jako cernou skrinku iphonu (log) s historii nahraných firmwarů. pokud JBnutý telefon třeba 3x - 4x restoruješ, tak by neměl být problém. ovšem je jasné, že nekdy se reklamace povést může a někdy ne. to bude asi dost individuální.

2 DOT:
jailbreak je tzv. cracknutí telefonu. dělá se to proto, aby šli do telefonu nahrávat aplikace, které nejsou pouze na app store. jak jsem ale uz psal víš, podle mě to s novym firmwarem neni nutné, pouze pokud budes vyzadovat aplikace, které zatím na app storu nejsou.

a co se tyče filmů, nevím co je smartmovie, ale pro iphonu existuje untilitka iTunes, pres kterou dostanes do telefonu mp3ky, filmy, vyzvaneni, podcasty a kdoví co ještě...