Citace Původně odeslal Rache Zobrazit příspěvek
Na DV-1199 je wifi intel 5100 AGN, ale skoro mě z toho včera šlehlo protože po cca 5 hodinách zkoumání nastavování a učení (jsem osx panic..) po instalaci office2008 a restartu už naběhlo jen okno s hláškou shut down and restart nebo tak nějak a už jsem s tím nehnul - nějaký nápad? Jediný funkční systém byl po mnoha pokusech Kalyway 10.5.2 Kdyby nebyly jabka tak blbě drahý skoro bych to za dv5 i vyměnil, oslovila mě rychlost safari a skutečně intuitivní řešení nastavování všeho možnýho, bohužel hardwarově podobná sestava jako je to HP by u applu vyšlo více než 2x dráž a to je podle mě brzda applu - nenažranost, protože dnes není oprávněné tvrzení, že na apple hw je něco extra Další problém mám se starým modrým indigo imacem G3, umřel v něm disk a nevím si rady jak na něj nainstalovat buď původní OS9, nebo OSX10.3 který by tam měl jít - po vložení cd s os to zobrazí jen ikonu diskety s otazníkem, nenašla by se dobrá duše, která by to za odměnu rozchodila (přivezu zaplatím odjedu) je mi líto to vyhodit vzhledově jako dekorace je to pěkný kus hw
Vložit bootovací CD, stisknout C pro bootování z CD.. Jen musíš mít ty správné a funkční bootovací CD