Na DV-1199 je wifi intel 5100 AGN, ale skoro mě z toho včera šlehlo protože po cca 5 hodinách zkoumání nastavování a učení (jsem osx panic..) po instalaci office2008 a restartu už naběhlo jen okno s hláškou shut down and restart nebo tak nějak a už jsem s tím nehnul - nějaký nápad? Jediný funkční systém byl po mnoha pokusech Kalyway 10.5.2 Kdyby nebyly jabka tak blbě drahý skoro bych to za dv5 i vyměnil, oslovila mě rychlost safari a skutečně intuitivní řešení nastavování všeho možnýho, bohužel hardwarově podobná sestava jako je to HP by u applu vyšlo více než 2x dráž a to je podle mě brzda applu - nenažranost, protože dnes není oprávněné tvrzení, že na apple hw je něco extra Další problém mám se starým modrým indigo imacem G3, umřel v něm disk a nevím si rady jak na něj nainstalovat buď původní OS9, nebo OSX10.3 který by tam měl jít - po vložení cd s os to zobrazí jen ikonu diskety s otazníkem, nenašla by se dobrá duše, která by to za odměnu rozchodila (přivezu zaplatím odjedu) je mi líto to vyhodit vzhledově jako dekorace je to pěkný kus hw