Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
.....chodi to, obcas neco zbuchne, je to o rad vic stable nez 4.1, potesilo koncecne fungujici klasicky menu (ty novinky ala vista me prijdou neuveritelne nasravaci, neoperativni, zkratka na praci nepouzitelny). Hodnotim to jako prvni beta, je tam i co se vzhledu tejce jeste spousta bugu (spatne zobrazena pruhlednost ...).
Mám stejný názor. Osobně zastávám názor, že do OS nepatří 3D prostředí ani žádné pokročilejší grafické efekty. Líbivý vzhled samozřejmně ano.

Co je horsi, ze chybi aplikace - k3b, amarok, ... (jasne, da se prekompajlit beta z laymana, ale ...), a pouzivat starsi verze s kdelibs pro 3.5 mi prijde taky trochu drbani ze nohou za krkem.
Osobně nevidím důvod, proč nepoužívat K3B v KDE4, chybí Vám v něm něco? To, že není oficiálně pro KDE 4 mě osobně nevadí. A vypadá taky dobře.

Co me nasralo je prehravac videa, nechapu proc nevemou funkcni vec a vyrabej znova kolo. Je totiz naprosto nepouzitelnej, neumi vubec nic (teda video prehraje, ale titulky a dalsi veci ....)
Ani nevím, jak se ten přehravač jmenuje, hned jsem si nainstaloval SMPlayer a je klid

Avšak po asi týdnu testování jsem přešel zpět do GNOME....přeci jen, KDE 4.2 ještě poněkud padá ...