Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: uprava biosu a AXP CPU přestal podporovat SSE instrukce

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Wink Re: uprava biosu a AXP CPU přestal podporovat SSE instrukce

No, chci proste na tom mainboardu jet rychleji nez na 1875Mhz (150 x 12.5) a proto se snazim...
    Jinak CPU MSR samo davno mam, dyt tu cituji vety z neho a davam linky na Eaglovu praci + na stranku kde je CPU HEAT a CPU MSR... A CPU MSR mi neodpovi na zakladni otazky, ktere jsem tu polozil...

Tak jsem dneska trosku (dost) experimentoval a s temito vysledky (a nasledky):
    1) VIA KT266A zvlada nasobic x14 bezproblemove
    2) JetWay V266B bios je mozna pekne pitomy ve vsech moznych oblastech, nicmene pred postem násobic na nastaveni L6 mustku na CPU nenastavi = zadny pokus o post v konfiguraci FSB x 24 ...

Vzal jsem si stareho Bartona 2500+ co byl jeste navic od vyroby odemknuty a preruseny mel jen posledni z L6 mustku. Prerusil jsem i zbyle a dratky zespodu CPU socketu na desce jsem mel uz predtim nastaveny natvrdo nasobic x14. Tentokrat ale zacal fungovat a zcela bezproblemove. Skoda jen, ze ten stary Bartonek tech vytouzenych 2100MHz udela jen s asi 1,85Vcore a JetWay V266B deska ma tu chybu, ze s Durony nastavovat napeti umi, ale jak vlozite AXP tak nastaveni Vcore zmizi... Cize maximum je 146 x 14 bez zvyseni napeti pro meho Bartonka = 2044MHz!

Ted jen se nejak domluvit s mustky na tom puvodne pouzivanem AXP 2800+ prociku - jsou nejak daleko od sebe a nedari se mi je ani multimetrem zmerit, shit, shit, shit...

Take jsem se snazil napruzit konektory v AGP portu a pokazil jsem ho (zkrivil/zlomil jsem dva piny uvnitr) a tak ted potrebuji nejakou firmu/nekoho kdo mi AGP slot prepaji, abych mohl pokracovat v experimentech - Trio64 v PCI jako grafika SUXX...
    Naposledy upravil caps_buster; 10.02.2009 v 00:36.
    Disclaimer: Any errors in spelling, tact, or fact are transmission errors.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. kolik mate bogomips? :)
    Založil LM v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 56
    Poslední příspěvek: 21.04.2010, 22:59

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání