do OTRS se mi nepodařilo udělat user-login. Regl jsem to, přišel mail, ale heslo prostě nešlo. Ten admin interface je fakt hardcore
Ještě jsem našel toto http://www.sovanet.cz/produkty-a-slu...eni-pozadavku/
Popisem by to mělo být to samé jako TaskPool. Zatímco z TaskPoolu mi volali 3x, procházeli semnou program atd, na xDesk jsem musel po dvou requestech zavolat, a prý že až v ponděli.
Dle seznamů jsem již projel přes 100 systémů a vzdal jsem to. Počkám na xDesk, a jestli nebude dobrý tak beru TaskPool. On je to program šikovný, bohužel teda fakt zprasený GUI a veškeré názvosloví, které začíná už tím že příchozí zpráva není "od" ale "kým". A takhle to pokračuje skrze celý SW.
P.S.: mantis bych naohýbal, ale on nedokáže vázat přílohu k příspěvku, háže je na jedno místo bez vazby.
EDIT: nevěřím tomu, že SW který hledám existují 2 na světě a zrovna jsou od čechů. Už jsem tím ztratil týden, a nenašel prakticky ani jeden SW (zahraniční), který by byl zaměřením jako TaskPool, tedy komunikace zadavatel-dodavatel. Jsem fakt blbej? Možná to umí @Task, jenže tam po mě chtěli 2 000 USD/rok za 5 userů