Co se tyce toho BSPlayeru, bohuzel pri sledovani filmu se prestaly 4x zobrazovat titulky a musel jsem se zvednout 4x z pohovky, abych ho restartoval. Maximalni unosny pocet zvednuti z pohovky behem sledovani filmu je nula.Navic dost casto prestava zobrazovat titulky pri resizu okna, pomuze opet jen restart BS Playeru. To byla jedna vec. Druha vec je ta, ze i kdyz jsem nastavil BS Player presne podle screenshotu silence, nelze umistit titulky do cerneho pole pod filmem. Nevim uz co s tim.
Takze opravdu budu muset znovu vyzkouset ten MPlayer. Do konfiguraku jsem se nedival, ale asi budu muset.
Jeste mimochodem, zadny z tech prehravacu nedokaze zabranit Viste, aby mi po pul hodine vypla monitor, cimz mi vypne i obraz na televizi. U vsech prehravacu je nicmene standardne nastaveno, ze maji blokovat vypnuti monitoru. Holt asi Vista ma vetsi prioritunebo ma to nejake reseni krome toho, ze zakazu automaticke zhasinani monitoru po pul hodine?
------------------------------------------------------------
Takze po zapnuti gl2 skutecne MPlayer ve Viste funguje. Zustavaji dva problemy:
1) Nedokazu posunout titulky dolu pod film do cerneho pole, i kdyz zapnu "Pridavat cerne okraje v rezimu cele obrazovky" - podle komentare to ma delat presne to co potrebuju.
Nasel jsem FAQ - http://smplayer.berlios.de/forums/vi...c.php?pid=4148 - bod 18 a 19 nefunguje, blbne to, film se zobrazuje uriznuty, nebo okamzite po play spadne.
2) SMPlayer nenacita automaticky prislusne titulky, i kdyz je nastaveno, ze ma hledat titulky obsahujici nazev filmu. Musim je rucne otevrit, pak obraz zavrit a dat znova PLAY.