Osobne bych na tohle volil nejaky automatizovany zpusob, jelikoz podobnou vec jsem resil cca pred dvema roky pri prejmenovani domeny (cela domena byla na W2000, takze se to lehce predelat nedalo a bylo nutne migrovat vsechny uzivatelske profily na "nove") a byla to silenost, ktera si vyzadala cely vikend.
Osobne jsem to tehdy delal tak, ze se vytvoril novy uzivatelsky ucet (josef.novadomena), do nej jsem se nalogoval a pak zacal laborovat s registry, kde jsem musel upravovat cestu k nastaveni profilu (klic ProfileImagePath v HKEY_LOCAL_MACHINE), dohledavat spravne profily pomoci SID, opravovat opravneni (nejakou dobu nefungoval protokol HTTPS - jen diky zapomenutemu opravneni), atd. atd. Tim padem jsem vlastne prepsal nastaveni noveho profilu tak, ze natahoval nastaveni stareho - vse OK, pokud byl uzivatel admin. Pokud to tak nebylo, bylo nutne se vyvarovat prehmatu s opravnenim a potrebne veci upravit (a ze jich malo nebylo).
Vzpominam na to nerad, byly s tim problem jeste dobrych 14 dnu po prechodu. Budes-li mit zajem, optam se byvaleho kolegy, zda mi neposlal muj navod, ktery jsem na to kdysi psal (melo to cca nejakych 12 bodu), ale radeji bych se priklonil k otestovani jednorazovych utilit jako je : moveuser, user state migration tool ci podobne (ty mi bohuzel nefungovaly z duvodu W2000, ktere jsme meli v domene). Nekde jsem na to snad videl i placeny one-click tool, ale je otazka, zda to ma v tomto pripade smysl.
EDIT : Me puvodni tema - http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=55172
EDIT2 : Mozna by nebylo spatne vyzkouset User Profile Wizard