Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Software pro project management / bug tracking / requesting

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní Re: Software pro project management / bug tracking / requesting

2Commander: Onehda jsem resil velice podobny ukol, a se stejnyma potizema. Ve finale stejne ty "idioty" na druhy strane nedonutis to pouzivat :/ .

Jako priklad ti uvedu naprosto smesnou blbost - pole kde mas na vyber ze tri moznosti jako jestli to "hori/normal/az bude cas" je pro ne naprosto nepochopitelny a bud tam nechaji default nebo hori kazda kravina.

Co se SW tejce, nenasel sem nic dostatecne ruzumnyho. Poukusil jsem se ve finale pouzit nejakej free sw, ale viz vejs, nakonec to nikdo nepouzival ne proto ze by to bylo slozity, ale proto, ze jim to nikdo nenaridil.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
    2Commander: Onehda jsem resil velice podobny ukol, a se stejnyma potizema. Ve finale stejne ty "idioty" na druhy strane nedonutis to pouzivat :/ .

Jako priklad ti uvedu naprosto smesnou blbost - pole kde mas na vyber ze tri moznosti jako jestli to "hori/normal/az bude cas" je pro ne naprosto nepochopitelny a bud tam nechaji default nebo hori kazda kravina.

Co se SW tejce, nenasel sem nic dostatecne ruzumnyho. Poukusil jsem se ve finale pouzit nejakej free sw, ale viz vejs, nakonec to nikdo nepouzival ne proto ze by to bylo slozity, ale proto, ze jim to nikdo nenaridil.
    To není dobrá zpráva. Každopádně, já to chci zadělat do smlouvy, tedy že jinak než přes to práci neberu. A co se týče urgentosti, i to mám podchycený (např. hoří = pracnost x 1,5 atd).

Jenom najít ten SW
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Tak pánové další celý den zabitý.

Jediný co se zdá být možná použitelný je FlySpray. A nebo customizovat Mantis.

Co se týče TaskPoolu, tak ten umí technicky co chci, ale je fakt dost neintuitivní (musel jsem do helpu pro založení usera ) a placený k tomu.

Nechápu, že těch systémů je sto, a nevyhovují. IMHO vznikají tak, že si to firma udělá pro sebe na míru co potřebuje, a pak to teda i vypustí. Ale zbytečný se rozčilovat.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

BTW, mnou zmíněný OTRS je sice celkem komplikovaný, ale pozitivní je, že pro usera je rozhraní jednoduché, intuitivní a funkční.
    Na straně řešitele to je už horší.

Záleží na tom, zda potřebuješ určitou úroveň uživatelské přívětivosti na obou stranách.
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

do OTRS se mi nepodařilo udělat user-login. Regl jsem to, přišel mail, ale heslo prostě nešlo. Ten admin interface je fakt hardcore

Ještě jsem našel toto http://www.sovanet.cz/produkty-a-slu...eni-pozadavku/

Popisem by to mělo být to samé jako TaskPool. Zatímco z TaskPoolu mi volali 3x, procházeli semnou program atd, na xDesk jsem musel po dvou requestech zavolat, a prý že až v ponděli .

Dle seznamů jsem již projel přes 100 systémů a vzdal jsem to. Počkám na xDesk, a jestli nebude dobrý tak beru TaskPool. On je to program šikovný, bohužel teda fakt zprasený GUI a veškeré názvosloví, které začíná už tím že příchozí zpráva není "od" ale "kým". A takhle to pokračuje skrze celý SW.

P.S.: mantis bych naohýbal, ale on nedokáže vázat přílohu k příspěvku, háže je na jedno místo bez vazby.

EDIT: nevěřím tomu, že SW který hledám existují 2 na světě a zrovna jsou od čechů. Už jsem tím ztratil týden, a nenašel prakticky ani jeden SW (zahraniční), který by byl zaměřením jako TaskPool, tedy komunikace zadavatel-dodavatel. Jsem fakt blbej? Možná to umí @Task, jenže tam po mě chtěli 2 000 USD/rok za 5 userů
    Naposledy upravil Commander; 05.02.2009 v 14:26.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 5.11 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 33
    Poslední příspěvek: 27.11.2005, 22:36
  2. kX Project - drivers 5.10.0.3537 (ze 17/2/04)
    Založil : PRASoR : v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.04.2004, 04:05
  3. kX Project Drivers 5.10.0.3533b
    Založil Spajdr v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 01.06.2003, 19:43

Pravidla přispívání