Mam firemni 8530p. Kupovany v prosinci. Konfigurace je T9400, 4GB RAM, 250GB HDD 7200, WiFi, display 1280x800, HD3850, wifi, bez kamery + serepaticky okolo.
Muj predchozi ntb byl HP nc6000, takze vykonove upgrade velmi dobryNa notebooku se mi velmi dopre pracuje i bez externi klavesnice - diky velikosti jsou obe ruce vcelku pohodlne polozene na ntb. Provozuju WinXP SP2 a jsou hodne svizne, pri office praci jsem nenarazil na zadny problem (office + 1-2x Virtual PC kazdy 1GB ram, par dalsich prg). Myslim ze tomu dava hodne rychlejsi disk. Hrani je v pohode, netestoval jsem ale nic novejsiho. Zkousel jsem BF1942 - v pohode, kolega paril NFS Undercover a bez problemu (nevim ale jake rozliseni). Na notebook ale imo dobry vykon.
Co se tyce dotykovych ovladacich prvku, tak ty bych s dovolenim zkritizoval. Barva diod je vylozene nechutna, fakt je chce necim prelepit. Nejvetsi tragedii je ale ovladani hlasitosti. Nevim jestli jde chovani zmenit, ale defaultne se s regulazi na pozadovanou uroven vyvztekas - nefunguje to jako dve "tlacitka" ale jako posuvnik - musi se prstem po ovladani prejet v pozadovanem smeru -> absolutne nejisty vysledek kde hlasitost skonci, v tomhle udelali soudruzi z HP chybu, zlaty tlacitka z nc6000. Mute ale nastesti funguje dobre, takze se to da na poradach zachranit
. Dalsi nevyhodou je ze pri zmene hlasitosti v nekterych hrach to vyskoci na plochu windows a musi se alt-tabovat zpatky
Muj model ma spoustu vystupu/prislusenstvi - HDMI, VGA, eSata, hromadu USB, ctecku karet atd. HDMI/VGA jsem zkousel na 32" LCD Sony a vysledek dobry (pro moje oci). Dalsi ficurka je ctecka prstu, sice jsem se trosku navztekal s registraci otisku, ale je fajn nemuset porad psat login/heslo. Este bych zminil jednu absolutni zbytecnost - lampicku v horni casti displaye, je to sice hezkej umysl, ale vzhledem k pouziti temer nesvitici LEDky je to na nic :/
Pokud bys ho kupoval, uvedom si ze diky grafice je notebook pomerne velky a tezky. Prenosne trafo je velke jak vrata od stodoly a trafo k dokine je este o cca 1/2 vrat vetsiOcenil bych u toho mensi trafo s tim ze by treba nesla zapnout grafika...
No a k zpracovani. Muj kousek je v poradku, zavirani funguje bez problemu a v dokine ntb drzi. Kolega s tim ale mel velky problem. Po zaklopeni notebooku a lehke vibraci stolu se ntb sam otevrel a v dokine temer nedrzel - vyresila to reklamace jako DOA a vymena za kompetni novou dodavku notebooku
Jako soukromnik bych si to asi nekoupil (podle me predrazene), ale protoze jsem to neplatil jsem spokojenej. Kupujeme do firmy i 6930p, ale nemam s nima zadne zkusenosti.
EDIT: vydrz baterky jsem nezkousel, ale mam k tomu pridavnou baterii. Tak by to mohlo vydrzet hodne dlouho....