Citace Původně odeslal Rainbow
Zasa same debiliny...
a) ISA zvukovka NEZATAZUJE CPU VIAC AKO PCI!!!
b) Voodoo 3 ma plnu podporu DVD
c) Rage Pro plnu porpodu DVD NEMA, az Rage 128 a vyssie

Mne to s Celeronom 333@416, Rage 128 a SB AWE-64 chodilo uplne krasne - zatazenie CPU pod 30%.
Takze skontroloval by som ci je zapnute DMA na DVD-ROMke a ci DVD prehravac podporuje HW akceleraciu Voodoo 3.
BTW.: 64MB RAM na Windows 2000
Tak to si hochu pleteš pojmy z dojmy. Řadu GPU ATI znám a věř, že Rage Pro (i když to nebylo moc známo, DVD technologie u nás v těh dobách byla opravdu v plenkách) už podporovalo dekomprimaci mpg2 pro DVD.
Mě to chodilo, jak jsem uvedl výše (Cel 333, Rage Pro, SB 128 PCI a to bez přetaktování CPU na BX440 chipsetu a samozřejmě s přehrávačem ATI Player, který uměl využít částečnou podporu DVD implementovanou v chipu Rage Pro. Dokonce bych si troufl tvrdit, že tak krásné zobrazení, při DVD, dnes už žádný chip od ATI nedosahuje, jako měl Rage Pro. ISA zvukovka v tomto mezním případě pro chod DVD, způsobuje u některých filmů opoždění zvuku za obrazem (tenkrát jsem kvůli tomu právě SB AWE 64-ku vyměnil za SB 128 PCI a jak to bylo znát !!!.
Voodoo 3 moc neznám (jenom se domnívám, že nemá podporu DVD, protože to byl specializovaný chip na hry, tedy pro 3D), ale pokud mu na tom DVD jde trhaně a má DMA zapnuté, tak to může být i tím, že třeba ta grafárna s Voodoo 3 je v PCI provedení, které nemá takovou datovou propustnost, jako AGP a na DVD to nestačí. Také má samozřejmě vliv použitý DVD přehrávač, jak umí využít schopností GPU pro dekomprimaci mpg2.