Citace Původně odeslal leonardo
Takže, této mechanice, ASUS E616, jsem dal přednost před TOSHIBOU nebo TEACem, pro její deklarované schopnosti (ATA100) a teď toho lituji. Mám jinou a to po kladně vyřízené reklamaci. Pracuji pod WIN XP a na dvou různých PC se tato mechanika chová stejně s předchozí. Mám ji připojenou jako Master na samostatný kšandě. První kousek, který jsem koupil špatně četl jak vypálené tak i lisované CD. Tyto CD byly bez jakého-koli poškození a na jiných mechanikách bylo vše v pořádku. S CD RW to byla ještě větší hrůza. Jakmile se mechanika sekla z důvodů nečitelných dat, automaticky skočí do PIO modu, předtím však pracovala v ULTRA DMA modu, popřípadě Multi Word DMA2. Tak jsem se rozhodl mechaniku reklamovat. Výměnou jsem získal tu samou a začal jsem testovat. V domnění, že se tyto problémy týkaly jenom předchozí mechaniky jsem se těšil na její schopnosti. Co mě ale překvapilo, že tato mechanika má stejné problémy jako ta předchozí. Špatné čtení jak vypálených, tak i lisovaných CD. Dokonce mechanika nebyla schopna dočíst tyto CD do konce a označila některé sektory jako nečitelné, jak u lisovaného, tak i u vypáleného CD. S disky CD RW je situace podobná i horší. Jakmile se mechanika zahřeje, tak se zasekává a odmítá číst nebo přestane komunikovat s řadičem. Nejhorší je, že se tyto problémy vyskytly i u první mechaniky. To znamená, že jsem měl dvakrát smůlu nebo se jedná o vadnou sérii popřípadě výrobní vadu. Budu tuto mechanika znovu reklamovat a do baráku (PC) ji už nechci. To ji radši vyměním za TOSHIBU nebo TEACa a oželím ATA100 a 512k b
Souhlasim s tebou ce všem!!!
Taky lituju,že jsem si nevybral Teac
Ale co mě hlavně S.E.R.E. to jakou rychlostí ripuje DVD!To je slimák.Na to,že by to měla bejt 16xDVD tak max má někde na 8x!!!A to je max,takže průměr je mnohem,mnohem míň!