Nezapomen, ze netbooky jsou znatelne a pomalejsi nez konvencni notebooky. Treba takove Eee nelze co se tyce rychlosti s T40 vubec srovnavat.
Nezapomen, ze netbooky jsou znatelne a pomalejsi nez konvencni notebooky. Treba takove Eee nelze co se tyce rychlosti s T40 vubec srovnavat.
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
No hlavně je taky fér poznamenat, že 9" či 10" netbook rozhodně není něco, na čem by se dalo bez externích periferií pracovat třeba šest hodin denně... Na to tohle zařízení prostě není IMHO určeno![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Je mi jasne ze moje T60p je nekolikanasobne vykonnejsi, ale rikam si ze na net a filmy je to az az. Proto bych ho prodal, koupil neco mensiho, slabsiho a jak rikaval Mrazek, "jeste by zbylo na kafe"![]()
<III>
C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
IBM ThinkPad T60p
olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36
Přesně podobným směrem pokukuju já.. T60 je super věc, ale na přenášení to furt nejni ono. A netbooky sou zase strašně mrňavé a hlavně s naprosto nepoužitelnými klávesnicemi, takže se koukám na X32 a X60, které mi připadají jako optimální kompromis..
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
berraneck: Já si na tu u S9ky začínám zvykat, asi na tom za chvíli budu schopný fungovat do té míry, že na tom kratší (řekněme stránku, dvě) dokument nějak slušně rychle napíšu a delší poupravím, ale pracovat na tom normálně, to si představit doopravdy nedovedu a to mám představivost velikou
Pokud chceš "co nejmenší, ale stále ještě normální" notebook, tak podle mě Xková řada bude pro tebe to pravé...
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
A to je přesně ono.. jen na prohlížení netu či sledování filmů na cestách to jakžtakž stačí, ale to mi pak nepřijde jako rozumná investice, navíc když to mám hlavně jako nástroj a ne hračku. Kde ale rozumně nakoupit to Xko? Btw, jak velká klávesnice je u té S9ky oproti původnímu EEEčku? S tím jediným jsem měl čest, jinak mne to moc nezajímalo..
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
Pokud je puvodni EEE stejne velke jako eee901 tak je na hodne pidi. Na Lenovu po par dnech zvykani pisu vsema deseti.
Opravdu zalezi, co na nem chces delat a v pripade pracovniho nastroje jaky typ prace. Upravovat dokumenty v terenu, bez problemu, programovani asi ne-e.
KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)