Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Sociální sítě

Standardní Sociální sítě

Ahoj, ve škole jsem dostal za úkol stvořit projekt z oblasti social networking....má se jednat o implementaci, kdy je důležitější myšlenka než samotné provedení, takže funkčně to nemusí být 100%...ale již pár dnů nad tím přemýšlím, a nevím co zrealizovat. Nemá někdo nějaký nápad či zkušenost? hledám jen základní směr...

Stále přemýšlím nad způsobem jak zapojit do toho svůj LMS Moodle,který podle mě sociálno ztělesňuje, ale v něm jsem nenakodoval ani řádku zase

Díky za komentáře
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Standardní Re: Sociální sítě

Rad bych pomohl, ale nepochopil jsem zadani...
    Zkus pridat par radek

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    297

Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Nu myslím si, že důležitejí je jakýmsi způsobem zobrazit interakce mezi jednotlivými účastníky....asi nenaprogramuji funkční modul pro Facebook, to není smyslem. Spíše najít nějakou cílovou množinu dat a zobrazit mezi nimi jednotlivé vazby. Například důležitost uživatelů na diskuzním foru mě napadá, v závislosti na karmě a příspěvcích....

2Mraky : nějak nechápu ten pensionbook něco už jsem sice dnes pil, ale nemyslím že toho bylo tolik
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

ten pensionbook bylo myšleno asi jako paradie na facebook.com
    acer 5920

no pěkně pěkně.....to bych asi u zkoušky neobhájil

Tak socialno jsme i my tady na foru. Mohl bys treba udelat socialni sit "odborniku" - tenhle uzivatel je linux guru, tenhle zase programuje v Jave, tamten dela weby,... S tim ze by kazdy mohl pridavat dalsi lidi o kterych vi, ze tomu take rozumi, treba i z jinych for...
    Samozrejme kazdy by mohl byt ve vice kategorii a vznikla by tak naprosto silena pavucina
    Treba placam, ale tohle me napadlo kdyz to tady ctu

(pripadne udelat alkoholickou sit, toho kdo co pije a kde bydli, kdyby mel nekdo chut treba otevrit si flasku a nechtel by ji pit sam )

Ale jo....to je dobrý nápad. A implementace? nějaký tip v čem se budou dobře dělat stromy, či něco takového? Java / C#?

Já osobně bych něco takového asi dělal jako webou aplikaci. Záleží na tom jaký výstup z toho chceš. Facebooku stačí jen že zobrazí kdo je čí kamarád .
    Bude to dost databázová aplikace, a z ní se data na web docela pěkně tahají.

Kdyby to byla klasická aplikace, tak osobně se mi pracuje s databází lépe v C# než v Javě.

Pokud bys chtěl kreslit nějaké grafy a tak, tak na to je prý dobrý graphviz

edit
    Naposledy upravil haraburdista; 24.05.2010 v 13:18.

No rozhodl jsem se pro tento nápad...jen jsem si našel pro Javu framework JUNG - pracoval s ním někdo? nedaří se mi ho rozchodit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ASP.NET Web Application vs ASP.NET Web Site
    Založil Prtik v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 30.09.2008, 20:52
  2. obcasne vypadavani site na routeru Edimax
    Založil Martin Šrámek v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 27.12.2005, 00:12
  3. jak provazat 2 nezavisle vetve site???
    Založil Lisak v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 04.09.2005, 13:55
  4. IPX / SPX - měnící se číslo interní sítě ?!
    Založil RadeKKK v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 25.05.2005, 19:46
  5. Problem s nechtenym prenastavovanim site pod Win
    Založil Damian v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 22.11.2004, 08:51

Pravidla přispívání