Jako od toho jsou přece vyhledávače. Já jsem se na zdejší fórum taky dostal pomocí vyhledávání výrazu "přetaktování E5200".
V BIOSU vicemene nemusis nastavovat VUBEC NIC. Fyzicky slozis komp, zapnes, strcis instalacni CD, restartujes a pak uz Te to vsechno navede: Zacina to rozdelenim disku (vytvoris systemovy disk - sice nemusis, ale je lepsi mit system a data na ruznym discich - jako fyzicky to je jeden disk, ale ty ho rozdelis treba na 20 a 300 GB, aby sis neza*ral system nejakym virem a nemusel co mesic reinstalovat - ale i na oddelenem disku te XPcka donuti je reinstalovat cca jednou rocne - a kdyz je mas na systemovem 20GB disku, neprijdes formatovanim o tech 300 co mas na datovem) pak se rozdelene disky naformatujou a po dalsim restartu instalujes XPcka.
Jestli chces Visty, tak Ti neporadim, nesnasim je, videl jsem je u kamose v kompu, nejede mu pulka her a porad me otravuje, ale proste Visty na hrani podle me nejsou. Zerou X krat vic RAM nez XP, XP navic znas, znaji je Tvi "odborni" kamaradi a nemaji problem s kompatibilitou.