Výsledky 1 až 25 z 46

Téma: AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition (65W) 64-bit Brisbane

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition (65W) 64-bit Brisbane

tak tu mám zásadní problém
    we win je system zdá se stabilní, ale jak mile spustim nějaký 3D, konkrétně far cry 2, tak po chvilce obraz lehne, černá obrazovka a lcd napíše no signal, zajimavý je, že to spadne už v menu hry, ještě než si třeba vůbec vyberu nějakou uloženou hru

nemám moc dobrou grafiku Sapphire Radeon HD 2600 XT pcie, ale ma specialni chladic a teploty se skoro nehnou od 40° to samý na procáku, je stabilně 40-45°, max sem tam měl 50° a to při zátěžovým testu stability, před výměnou motoru to nedělalo problémy, myslíte že bych měl někde třeba posílit nebo naopak ubrat nějaké volty co se týká PCI-E, nebo prostě ta grafika to už neunese, timhle směrem nemám vůnec žádnou praxi, tak že tápu, ovladač na grafárně je omega, vůbec s tou grafárnou to bylo divný od začátku, dělá zajimavou věc, když nainstalim poprve wokna a grafiku tak pokud tam nedam ty omegy a jeste riva tuner s atitool, tak mi to takhle taky zacne vypinat obraz, nahodu sem to vyresil kdyz sem nainstaloval tyhle softy, pravdepodobne tam neco tyhle programy prepnou a pak grafika jela v pohodě, az ted do vymeny, jenže netušim co,,, takt PCIE mam nastvený na 105, někde sem četl že je to lepší, ale jestli je to opravdu tak si nejsem vubec jistej

tady jsou k dispozici hodnoty co mám v BIOSu a REPORT z everestu, pokud se najde někdo, kdo by tam viděl něco špatně, proč se třeba nedostanu dáll, budu jen rád za jakokoliv radu, icq ještě lepší, moje: 377-807-809

hlavně by mě zajímalo jestli by se měly štelovat ještě další volty (obr 2) kromě CPU voltage a kolik tak by měli mít DDR (obr 1)

přijde mi že starý procesor s tim měl menší problém, FSB sem dal na 250, násobič 11, trochu volty a jelto to nádherně http://drgonzo.cz/oc/bios1.html

teď se na násobič 17 nedostanu, ale to asi nikdo, ale i při 16 mám problémy, FSB jak mile zvednu nad 208 tak de do kytek, spíš si ale myslim žeto neumim, se zamčeným násobičem sem se chytil celkem slušně po pár přečtených návodech na forech. ale ted si pripadám jak v první třídě

ty půlky asi nebere vůbec, myslim násobiče 15,5, 16,5 atd.
    Naposledy upravil oton; 17.01.2009 v 17:03. Důvod: výtuh grafiky?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. AMD Athlon 64 X2 3600 a MSI K9N Ultra-2F
    Založil Jack68 v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 16.04.2007, 04:51
  2. Co mam dat k A64 X2 4400+ ?
    Založil xbarney v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 11.04.2007, 15:13
  3. AMD Athlon 64 X2 versus Intel core 2 DUO
    Založil supervisor v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 24