Citace Původně odeslal Aigor Zobrazit příspěvek
Můj názor po shlédnutí těch fotek je ten, že je to velmi odlehčená verze Sola (logicky - podle ceny). Tzn. bez odtlumení a možná dalších vychytávek. Pro mě by to bylo nepřípustný, protože právě dokonalý ticho je to proč jsem si Solo vybral.
Existuje ještě jedna sada fotek, kde je parádně vidět koš na disky(bohužel ji teď nemůžu na honem najít)...uchycení je naprosto stejné jako používá Solo(když opomenu gumy) či P182...podobné je i vysunutí celého koše s HDD, přirovnání k místu v P182 - vyndavací koš pro 2HDD(nad přepážkou). Další rozdíl je nemožnost táhnout kabely za trayem...a ano také není odhlučněná, ale to lze velmi jednoduše napravit. Jinak váha souhlasí, síla plechu též...pravda, Solo vypadá zepředu luxusněji, ale zkousnout se to dá.

Ve zkratce...mínus - odhlučnění, tray, uchycení disků na gumy a trochu i vzhled...zatím jediné rozdíly, většinu lze lehce vyřešit..., naopak pro 6580 hraje CENA, místo pro 5HDD a je o malinko větší...jestli tam žádný jiný rozdíl není...jakož vypadá že není, pak je ta cena velmi lákavá.