Výsledky 1 až 25 z 336

Téma: Levné mini notebooky obecně

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    362

Standardní Re: Levné mini notebooky obecně

No nevim, jestli nemám voko "z kašparovy krávy" tak mě přijde, že ta šestičlánková (jak tu postoval Hynchenzo z jinýho fora) tu "bambuli" má právě kvůli těm třem článkům navíc (je to jako kdyby člověk k normální S9kové baterii přidal ještě jeden takový "váleček" s článkama)... A to nevyřeší rozhodně rozdíl 5mm ve výšce, to ať mi zase nikdo nelakuje... Navíc na těch fotkách působí S10 naprosto kompaktním dojmem, takže buď má jako S9 jen TŘI články (a tím pádem i dost podobnou výdrž) a nebo v S10 používaj soudruzi z firmy Lenovo nějakou výrazně lepší baterii, která do prostoru mezi panty narve dvojnásobnou výdrž

Jinak si všimněte třeba i na tom e-bayi kompatibility "for S9/S10"... Čili tam rozdíl v akumulátorech asi moc nebude... Logicky teda S10ka by musela mít se šestičlánkovou baterií stejnou "bambuli" jako S9, protože 5mm rozdíl ve výšce je sice krásná věc, ale pořád mi to nejde na rozum...

EDIT: Jinak jak je na CzC.cz v uživatelských videích to video z youtube o S10e, ta bílá verze, tak jak tam rozebírá klávesnici a trochu se otírá o malý pravý shift, tak s tím bych souhlasil, to je zatím asi to nejhorší co jsem na S9e našel... Uznávám ale na druhou stranu, že do tak malý plochy to nějak použitelně narvat je asi potíž

EDIT2: Tak jsem právě tu S9e trošku "vytočil" na profilu "Performance" a podařilo se mi aktivovat větráček... Na služebním notebooku ho mám určitě hlučnější, v sobotu ráno když jinak nikdo doma ani nedutá slyšet je, ale jinak žádná tragédie, rozhodně žádný "letadlo" se nekoná
    Naposledy upravil D_a_v_i_d; 10.01.2009 v 09:11.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. "neznackove" levne objektivy??
    Založil Marty v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 30.08.2006, 14:22
  2. 05/05 Levne notebooky do 19tisic - prodejci/VO.
    Založil Aldapo v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 51
    Poslední příspěvek: 20.07.2005, 16:37
  3. Teac CD-W552G.. obecne zkusenosti.. muj problem - hluk
    Založil Jey v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 05.05.2004, 01:01

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání