Joo,ted jsem si taky vsiml ze ma S10 jeste o par pixelu mene.Ale podle par videi ktere jsem videl na youtube to nevypada zle.
Ale s tou baterkou a s rozmerama to porad taky vubec nechapu.A nikde se neda poradne zjistit jak to vubec je.Na nejakym videu,jestli jsem se nesplet,vyndal prave z toho S10 baterku a rikal ze je tam triclankova.Takze ja vazne nevim jestli je to s tou sesti vybouleny,nebo je to OK nebo jak to tedy je...
Ale rozmery jinak uplne stejny,az jen na tu o trochu vetsi vahu.Ale to by nebylo tak strasny.Tech 100-200g uz asi moc nepoznam.Kazdopadne S10 se mi hoodne zacina libit,ale naslepo by se mi to brat nechtelo.Urcite bych chtel videt oba dva vedle sebe.
PS: Jeste hledam alespon nejaky videa kde by je meli vedle sebe a porovnavali je,ale nikde nic
EDIT: Docela zacinam take uvazovat,ze bych se vydal na nejaky "Lenovo point",kde bych si mohl oba dva notebooky vyzkouset,prohlidnout,pripadne prokonzultovat s obchodniky co a jak...
http://www.pc.ibm.com/cz/findreselle...z&re=home_a_cz
EDIT2: Tak ona mozna ta sesticlankova baterie nemusi u toho S10 vystupovat tak jako u S9,protoze je ten S10 vlastne o neco vyssi.S9 ma cca 22mm a S10 cca 27,5mm.Mozna v tom bude nejaky zakopany pes.Jinak nevim proc by mel byt o tolik vyssi...