Původně odeslal
e1
Hrajú sa s cenou? Pozeral som si včera a dnes cenu Q6600 a nechutne s ňou manipulujú. Včera bola cena €179,36, tovar na sklade začal som robiť objednávku, ale z dôvodu že mnou vybraný splátkový systém nebolo možné si vybrať objednávka sa neuložila. Dnes pozerám ceny a procák stojí €182,27. Nie je to veľký rozdiel, ale keď bol tovar na sklade, nevidím dôvod meniť cenu. Tak ma napadlo či v tom nie je nejaké svinstvo ako bolo pár rokov dozadu medializované, že niektoré internetové obchody stálim zákazníkom dávali iné ceny ako novým a všetci boli identifikovaný na základe IP/cookies. Tak som si našiel nejaký proxy server na nete a pozerám, cena je €179,36. Píšem kamošovi nech to očekuje aj on, tiež mi potvrdil €179,36 a jedna známa zo zhraničia tiež. Tak som poprosil aj tretieho kamoša, nech mi pošle printscreen on mal moju cenu, ale treba podotknúť že obaja máme toho istého ISP (iná IP, ale host name podobné: chelloIP.chello.sk). Takže čo je toto za svinstvo? Máte niekto podobnú skúsenosť, prípadne je to na zrelé na SOIku? neide o tie 3 eurá, ale o princíp. Som ich stáli zákazník, tak prečo ma chcú ojebať? A to isté keď sa pozrieťe na ostatný tovar. Všade je rozdiel cca. 2%.