Fajn tohle jsi měl napsat dřív. Sice mi paměť už moc neslouží ale..
Jádro: Máš Thoroughbred B0 (je jedno zda je to Barton/Thorton/Applebred)
Vcore: momentálně 1,6V což je default, můžeš (musíš) jít výše dle toho co uchladíš, nebál bych se jít na 1,7-1,75V pokud máš adekvátní chlazení tak i výše 1,8-1,85V ale už to dost peče, já se Spire Whisperrockem a windtunelem z bočnice s klidem dám těch 1,75-1,8V výše už to v přijatelných mezích (tak okolo těch 65°C) neuchladím
Multiplikátor: 10,5 - na 99%máš superlock, takže s ním hýbat nemůžeš, jelikož máš VIA chipset tak je zde možnost to ochcat předěláním na mobile CPU - pak viz.
Změňte násobič a napětí na mobilním Athlonu XP!
FSB & Dělička:default 166MHz pokud se nemýlím tak KT600 umí ofiko 200MHz takže PCI děličku 6 (200/33=6)
Hele udělej to následovně, zjisti si nejdříve limity jednotlivých komponent, zda tě brzdí CPU/deska tedy vysoký FSB, nebo zda frekvence pamětí.
CPU:
Shoď RAMky na nejnižší frekvenci co můžeš, nastav nejvyšší děličku co můžeš (tedy sorry už je to dlouho co jsem taktoval takže si nejsem jistý zda se dá dělička nastavit manuálně, asi ne a nastavuje se automaticky při >=166 dělička 5 při >=200 dělička 6)
zvyš si rovnou mírně Vcore třeba na 1,7V (později přidávej) a postupně zvyšuj FSB (třeba po 5MHz - jak je libo), až se dostaneš do stavu že PC buď nepostne nebo nenajedou Widle, pak jdi trochu níže, otestuj to CPUBurnem, jakmile přestane růst teplota a nezhavaruje to (případně ta teplota nebude tak vysoká že bys to stejně nechtěl takhle dlouhodobě provozovat) no tak to testni na závěs Prime95, dejme tomu to nechat běžet přes noc, pokud to projde tak se dá říct že už jsi téměř našel stable frekvenci pro danou voltáž
- tohle opakuj až najdeš limitní frekvenci/voltáž na které bys to chtěl provozovat
RAM:
to samý, už víš kolik si můžeš dovolit FSB s CPU na určitý voltáži, tak shoď dolů frekvenci CPU (díky tomu superlocku můžeš štelovat pouze pomocí FSB), nastav RAMky na co nejvyšší frekvenci vůči FSB a postupně zvedej frekvenci a testuj to pomocí Memtestu nebo Goldmemory, jakmile narazíš na strop tak přidávej voltáž do RAM - Vmem (nemusíš se bát nějakých 2,8-2,9V no uvidíš sám, jakmile se ty RAMky budou přehřívat tak se může stát že dalším zvyšováním Vmem si nepomůžeš, nebo to pojede hůř)
tímhle stylem, si můžeš ošahat max. frekvenci RAM a taky si otestovat ty maxima při různém časování RAMek
Tohle všechno v bleděmodrém jsem ale psal i v tom threadu co jsem ti linkoval (poslední link)
a v FAQ najdeš hromadu velice užitečných odkazů na články zabývajícími se právě nejrůznější problematikou OC
v threadu o desce když to přelouskáš najdeš konkrétní zkušenosti uživatelů o chování MB
Otázka je také co máš za paměti, z tvého popisu to není patrné, a ten zdroj je výrobek Eurocase nebo je to přeznačený Fortron?
Z největší pravděpodobností bych si tipnul že to bude Eurocase - tzn. nekvalitní zdroj, který může být po té době provozu už hodně jetý, takže problémy s OC můžou být i záležitosti zdroje.
EDIT: jj zkus nejdříve to co ti radí JERROME, 10,5x200=2100 tohle není až tolik, vyhneš se tím problémům s děličkou, takže RAMky shoď dolů, přidej jim trochu štávy, naper tam třeba 1,7-1,75V Vcore a zkus to..