Nejsem si jistej zda k tomu Ninjovi nebudeš potřebovat dokoupit ještě backplate,
Primecooler PC-RTBP77501 soc. 775 Backplate. Raději se tedy ujisti zda je či není (to si myslím) součástí balení.
A ten venťák Arctic-Cooling AF12025L taktéž není žádná výhra. Mám doma 2 kousky a na 5V se neroztočí. Bohužel i když mi prošel rukama jeden Airen RedWings 120 tak už si nevzpomínám zda šel nebo nešel na 5V. Ale nevypadal špatně. Osobně bych bral Noctua NF-P12-1300, ale jestli ti nezáleží až tolik na hlučnosti tak je to zbytečně drahý špás.
Co se týče problému s odečítáním teplot na E8400 vím že nějaké byly, raději si tedy ověř jaká je situace nyní.
Case je asi nejvíce individuální záležitost.
Pokud bys nestavěl tichý PC a spokojil se s perforovanou bednou tak z těch nejlevnějších nejsou špatný
-Cooler Master Elite 333 - klasické uchycení HDD v 3,5" šachtě, zdroj nahoře, 120mm odsávací ventilátor, bohužel "papírové" bočnice.
-Sharkoon Rebel 9 Economy Edition černá taky zajímavá skříňka, je ale dost úzká, 5,25" šachta po celé výšce, zdroj nahoře, 120mm outtake (dodává se bez) - jinak překvapivě vcelku tuhé bočnice a díky pevné konstrukci 5,25" pozic také vcelku tuhá celá skříň (na to že je to tuším celé z 0,6mm)
-Cooler Master Centurion 590 - celkem dobře pořešená bedna, 5,25" šachty přes celou výšku, zdroj dole, 3xouttake 120mm (v dodávce 1x120 inttake a 1x120 outtake)
-Cooler Master Dominator CM 690 KKN1 - vcelku inteligentně pořešená elegantní bedna, zdroj dole, 3x outtake 120mm (jestli dobře vidím), HDD přístupné z boku
Z tichých skříní nevím, možná Antec Solo (ale kde ji seženeš nevím)? Prostě si vyber dle osobních preferencí a vkusu, jestli nemáš žádné konkrétní požadavky tak je to snad skoro jedno, mě se líbí i tento mazlík Antec Performance One P-182 - až na ty dvířka které jsou přesně na opačnou stranu než bych potřeboval.![]()