Ahoj,
nevím kam jinam tohle zařadit. Potřebuju vážnou pomoc. Comp mi zatuhne uplně při všem. Pracoval jsem uplně normálně a najednou zatuhnu ve woknech při spuštěnem prohlížeči a s puštěnou hudbou. Tak jsem to restartnul a comp se mi pro změnu restartnul při bootovaní Windows. Tak jsem znovu restartnul a comp pro změnu nenaběhnul vůbec tak jsem odpojil a zapojil všechny komponenty a dostal se až do BIOSU, ovšem i tam se mi to sekne a ja na kompu nejsem schopen absolutně nic udělat. Ještě jsem měl světlou vyjímku kdy to vydrželo asi 2 hodiny jet tak jsem spustil prime 95 a ten jel hodinu a třičtvrtě v pohodě pak jsem spustil poštu a prohližeč k tomu hudbu a zase sek a od te doby nejsem shcopen absolutně nic udělat. Byl bych moc vděčný za nějaké rady. Jinak sestava: MB: ASUS Striker II Formula (BIOS 1501), CPU: Intel E8400, GPU: 2x ASUS ENGTX280, Zdroj: Everest Forton 800W, RAM: OCZ Reaper 1066Mhz (2x2GB), HDD: 300GB - Veloci Raptor, 1TB - WD Black Caviar. Je to absolutně bez nějakého taktování.