1) 350W bezproblémový MPA 88X (Frontier Power, to je asi značka)
2) jelikož mám k dispozici pouze ntb přítelkyně, tak mi je live verze linuxu teď k ničemu i kdybych ji měl, našel sem cd s Knopixem, je mi to k něčemu?
3) deska je funkční bez problému, kondenzátory jsou v pohodě
4) pracuju jen s tím sata diskem, bez dat
5) zkoušel sem instalaci SP1, bude to pravděpodobně grafika, protože vše ostatní je nové a funkční - odzkoušeno ještě na tom druhém PC; ta instalace se nezdařila, protože po chvíli se PC kousne, po různé době...
A omlouvám se, dle rad jsem zatím vyzkoušel vše, až na ten Linux...Ale nezdá se mi, že dvě verze (min. jedna je 100% funkční) by byly vadné, resp. by to byla jejich vina. Zkusím ještě vyměnit tu grafiku a uvidím, jestli to k něčemu bude.
Tak téměř s nevylučitelnou jistotou je to graf.karta, dnes po bližším ohledání jsem zjistil, že její ventilátor na chladiči se netočí, zkoušel jsem externí chladič mnohem větší a předimenzovaný pro tyto účely, ale bezúspěšně, PC se sice rozjede, ale klekne, kousne se a nejde s ním jakkoli pracovat, byť třeba na monitoru něco bliká (Zkušel jsem v BIOSu Hardware Monitoring - při tom se mi to kouslo, ale teplotu či změnu otáček ventilátorů mi to ukazovalo dál...).
Předpokládám, že ta grafika je po smrti, po těch pokusech. I když jsem zkoušel jiný ventilátor, bez úspěšně. Včera ještě najel aspoň ta instalace XP, dnes ani to...

Odpověď s citací