Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Vista - jak se dostat do adresare USERS pokud disk pripojim pres USB

Standardní Vista - jak se dostat do adresare USERS pokud disk pripojim pres USB

Ahoj.
    Odchazi mi systemovy disk na NTB. Do Vist se uz nedostanu. Potrebuju vsak dostat z nej data.

Pripojil jsem ho externe pres USB ke druhemu PC. Do adresare USERS me to ale nepusti. Prave tam ma veskera data.

Prosim o pomoc jak se tam dostanu.

Diky predem

Namornik
    Všeho chuť

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní Re: Vista - jak se dostat do adresare USERS pokud disk pripojim pres USB

1) Iba pokus - vypnut zjednodusene "zdielanie" suborov, potom kliknut pravym na danu zlozku a pokusit sa pridat uzivatela z pocitaca, na ktorom je disk nainstalovany a jemu prava na citanie.

2) Asi bootnut nejake liveCD Linuxu, namontovat disk z terajsieho PC, namontovat poskodeny disk a pokusit sa to prekopirovat.

3) Stiahnut/napalit nejake linux recovery CD a skusit reset hesiel, ale predtym doporucujem pokusit sa spravit zalohu celej particie na iny disk.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    333

Standardní Re: Vista - jak se dostat do adresare USERS pokud disk pripojim pres USB

nejakym clone softem udelam kopii disku 1:1 a novy disk hodit do notesu a vse zazalohovat z nej.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Citace Původně odeslal Namornik Zobrazit příspěvek
    Ahoj.
    Odchazi mi systemovy disk na NTB. Do Vist se uz nedostanu. Potrebuju vsak dostat z nej data.

Pripojil jsem ho externe pres USB ke druhemu PC. Do adresare USERS me to ale nepusti. Prave tam ma veskera data.

Prosim o pomoc jak se tam dostanu.

Diky predem

Namornik
    Prepsat prava? Ja dkyz jsem testoval beta Vist par let zpet, tak jsem se jich pak nemohl zabavit a pomohlo v XP prepsani prav na soubory a pak jsem je smazal.
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Nejjednodušší asi bude fakt LiveCD linuxu (pokud nechceš instalovat) a data přetáhnout skrze něj. Takto jsem to provedl kdysi já a přijde mi to jako jedna z těch jednodušších variant.. každopádně ale předem zálohovat celou partition, jak se tu již taky píše.
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    285

Ten dual topic se nam nejak chytnul
    http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=73078
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Věk
    42
    Vliv
    307

Dvoják uzamčen.

Jinak HollyG radí dobře, přesně toto pomůže (mimochodem bez tohoto kroku člověk ani pořádně nepročistí gigabyty bordelu, které si tam Visty bez užitku natahají).

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    285

Visty jsou vubec zabavna vec z pohledu tehle jejich jakoze security, bordel v pravech, ale i ownership, to je fajn potom nekam neco zalohovat/presouvat/obnovovat.
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prehravani DVD filmu u NTB z exeterni DVD pres USB 1.1???
    Založil Fik v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 27.05.2004, 11:21
  2. USB disk v MDK - uz zase
    Založil hpcpg v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 12.02.2004, 14:40
  3. Pujde mi nahravat na USB Flash disk v Net Cafe', pra'ci...?
    Založil integrity v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 16.01.2004, 20:02
  4. USB Flash disk
    Založil wong v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 12.11.2003, 22:12
  5. Jak zprovoznit USB Flash disk???
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 04.06.2003, 18:55

Pravidla přispívání