Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: 2600Xt + LCT televize viditelný refresh

Member Avatar uživatele killerGBU
    Vliv
    253

Standardní 2600Xt + LCT televize viditelný refresh

Mám připojení PC s LCT TV Samsung (32" LE32R71BD - SPVA). Jde připojit pouze přes dsub, protože pokud ji připojím přes HDMI, tak automaticky obraz upscaluje na 1920*1080. Kable vede z grafiky (2600XT) přes redukci do TV.

Na tmavších plochách (nejvíce hnědá) je vidět klepající se obraz a pokud se podívám na televizi periferním viděním, tak se obraz "tváří" jako když jsem měl na CRT 60hz.

Zkusil jsem několik redukcí a tím, samým kabelem jsem propojil TV s NB a obraz byl krásně čistý.

Dle Ati control je rozlišení 1360*768 při 60hz (stejné nastavení mám na NB)
    AMD X2 3800+ EE SF 35W|40 GB IBM|640 GB Samsung|1TB Samsung|385W Enermax PRO82+|ATI 2600 XT |Logitech Z-5300 | MX 1000 |

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní Re: 2600Xt + LCT televize viditelný refresh

Zapoj ju ako "sekundarny monitor", rucne jej nastav 1360x768. Ak to rozlisenie nepojde nastavit cez vlastnosti na ploche, tak si nainstaluj Powerstrip a toto rozlisenie tam rucne pridaj.

Po zapnuti mozno budes mat cierne okraje. Potom treba ist do CCC, najst si tam DTV (HDMI) -> Scaling Options a nastavit Overscan na 0%.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání