Výsledky 1 až 25 z 52

Téma: Mandriva a její systémy (vše sem - novinky, problémy....)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vyšla Mandriva 2009.0

Pokud někdo používá Pidgina (kecálek pro ICQ, MSN a dalších 13 sití nejen pro linux), tak si jistě všimnul, že vyšla nová verze Pidgina - 2.5.3.

Jelikož však nebyly zařazeny RPM balíčky pro Mandrivu 2009.0 do oficiálních zdrojů, tak jsem se rozhodl, že na svém blogu zveřejním návod, jak nainstalovat novou verzi Pidgina do Mandrivy 2009.0 pomocí ručně stažených RPM balíčků pro Mandrivu 2009.1, které vyšli dříve, ač Mandriva 2009.1 je zatím pouze v alpha verzi, což je hodně zvláštní

Tento návod je tak určen pro ty, co by si rádi vyzkoušeli novou verzi již dnes. Ostatním bude nabídnuta aktualizace Pidgina standardními cestami přes správce softwaru v Mandrivě hned jak budou RPM balíčky umístěny v oficiálních (stable) zdrojích, což nevím, jak dlouho potrvá.

Můj návod najdete na mém blogu. Snad můj návod někomu pomůže. Osobně mám takto Pidgina nainstalovaného pár hodin a zatím funguje na jedničku. Tento návod je určen pro Mandrivu 2009.0, ale měl by fungovat i ve starších verzích Mandrivy.
    Naposledy upravil JamesCZ; 26.12.2008 v 16:49.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání