no u XP instalačka nepodporovala SATU až do SP2, tam taky to padlo při instalaci, pokud jste měli SATU + SP1 či bez SP, pokud se nepletu, není podobný "problém" i u Visty![]()
no u XP instalačka nepodporovala SATU až do SP2, tam taky to padlo při instalaci, pokud jste měli SATU + SP1 či bez SP, pokud se nepletu, není podobný "problém" i u Visty![]()
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
Jako že Visty nepodporují SATA disky při instalaci? Tedy chovají se stejně jako pre-SP2 verze XPček? Tak to tedy myslím doopravdy ne
![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
A i kdyby ne, porad je moznost pridat ovladace dodatecne (tentokrat uz i z neceho jineho nez floppy).
Anywho, k tematu - pripojuji se k podezreni na RAM (idealne zkontrolovat pomoci memtestu). Omrkl bych taky nastaveni PATA/SATA radice (poprepinat rezimy, jak se pak bude Vista tvarit).
War. War never changes.
jj tohle znam taky, jak mam v biosu AHCI nejni sance visty naistalovat, jakmile tam hodim IDE tak to jede v poho , nechapu to
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)