Zipang nekde nedopada dobre, a nevim kdo jej ma. Navic jsem stejne planoval pak vymenit ten Scythe vetrak za Noctuu NFp12 (ta co davaji k pasivum) - ma lepsi fuk Noctua je draha, o tom zadna, ale predpokladam, ze opravnene.. Navic, v je baleni docela kvalitni pasta a sc775 backplate = 350,- k cene Zipang a jsi na 1250,-. A kdyz se ti nebude libit vetrak, tak jeste +400,- a jsme daleko za Noctuou. Chci mit tiche PC, proto do chlazeni rad zainvestuji a necham si poradit..

Ten monitor neznam, v cem je lepsi? Kldine muze mit glossy povrch, me to vazne nevadi.. Obecne mi prijde, ze za takove penize jsou monitory od kohokoliv uplne stejne.. Moje jedina podminka bylo DVI a rad bych Vyskovou stavitelnost (u PC se nas strida vic, obcas)

A P35 DS3 - neni P35 jiz postarsi? Desku kupuju na par let, v budoucnu pak vymenim jen CPU a pridam ram. A pokud mi deska vydrzi cca 5-6 let tak je vysoce pravdepodobne, ze max. 8GB bude malo. Mam rad Gigabyte, mel jsem jich nekolik a vsechny byly bezchybne, vzdy nejakou vyssi radu, proto jsem si vybral UD3R.. Rozdil (cenovy) mezi UD3R a DS3 s chipsetem P45 neni zas az tak velky..