takze reakcia od kolegu co ma 42PX80EA doma od vcera :
presne ako si povedal : DVD bez vyhrad OK, TV analog podla kvality signalu OK , pri pozerani zo 4m nenachadzam ziadne slabiny - jednoducho robi to to co som ocakaval , v nicom ma to extra neprekvapilo a nic ma na tom nesklamalo - spokojnost.
Osobne kym som ten TV kupil tiez som prezil zopar noci na tvfreak a podobnych forach a bol som takmer rozhodnuty pre jeho predchodcu - 42PX7x ktory slusne klesal ale nakoniec po ohlaseni novsieho modelu som sa rozhodol pockat kvoli 3xHDMI , PC VGA input a panel 11gen. na X80 a nelutujem . Ostatne sa staci pozriet na roznych serveroch po hodnoteniach tohoto typu a na 99% je vzdy kladne . To iste aj tvfreak . Jasne ze TVmaniakom HDready to stacit nebude tak ako Hi-Fi stom normalne reprobedne , ti budu xciet vzdy nieco ine ako je bezny mainstream . Je na kazdom aby si v pripade telky zvazil co tam pripoji , co bude pozerat a kde . V mojom pripade fullHD mi je k nicomu a tomu bol podriadeny vyber.
edit : co sa tyka vypalovania - necharakterizoval by som to tak . Pri sledovani jedneho kanala dlhodobejsie a po prepnuti na ciernu obazovku je mozne vidiet siluetu napr. cerveneho loga TVstanice . Ci je tam hodinu , dve alebo pol dna neriesim lebo na druhy den to tam nie je . Po prepnuti na iny program ta silueta samozrejme zmizne pod novym obrazom . Takze skor by som to nazval ako docasny pamatovy efekt.