Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
Proboha NE! Tohle není zabezpečení! ...já nevim kde se tahle pověra pořád mezi lidma bere. Pro člověka, kterej se tam bude chtít dostat je to jen malé zdržení, nic víc.
Chapu, ale prolomení WEP je pro profika pohoda, prolomeni WPA2 taky neni nemozne a cilove zabezpeceni MACem pro domaci sit, kde nebehaji zrovna pakety s udaji o agentech FBI ci pozicich raketovych sil armady USA je myslim dostatecne. Tak to alepson chapu ja a zatim je pro mne toto zabezpeceni dostatecne.
Ze jsou vyssi levely zabezpeceni rovnez chapu, nicmene bohudik nebydlim ve ctvrti, kde je v kazdem dome kolem mne parta ruskych hackeru s 20ti stroji, a pres GF8800 se mne snazi prolomit sitovou ochranu.
Ale to je muj nazor, jak opakuji, nejsem odbornik a vzhledem k me domaci komunikaci pres wifi nemam tajnosti, ktere by mohli nekomu pomoci mne nejak diskreditovat ci jinak poskozovat odchytavanim a lamanim packetu.
Aneb kdo ma duvod sve spojeni nejak hodne dobre zabezpecit a nebo ciste paranoiu z hackeru a snifferu, tak by mel spojeni resit kabelove, ne vzduchem.
Ale nebijte mne, je to muj nazor...