A co zkusit vymenit windows sharing za NAT? S windowsackym sdilenim nemam moc dobre zkusenosti...
A co zkusit vymenit windows sharing za NAT? S windowsackym sdilenim nemam moc dobre zkusenosti...
Winsdileni (ICS) sice vykonava preklad adres, ale bezi na jine urovni (stejne s wind-firewallem, proto muze byt vice nestabilni) nez NAT pres netsh (routing ip nat). Mimo to ze nejde moc dobre konfigurovat jsem se setkal s problemy s ssl, nedostatecnym vykonem pro voip na horsim hw a vypadky bez zjevne priciny.
Edit: koukal jsem, ze mas sp3, v sp3 byl nejaky bug v ICS, ktery zpusoboval vypadky site na hostitelskem pocitaci, kdyz doslo treba k vypnuti druheho pocitace, mozna to muze mit nejakou souvislost, chtelo by to projit ms web, co tam o tom je
Naposledy upravil Smitka; 07.12.2008 v 22:06.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Že se to občas chová divně a nerespektuje konfiguraci, to je pravda. Pokud na tom ale člověk nedělá častý změny a nechce po tom moc komplikovaný věci, tak to většinou slouží dobře. Co se týče zátěže CPU, tak v tom už dnes problém fakt nevidím, dva roky mi tu 100Mbit routovalo PIII 500MHz, na kterým běželo ještě pár dalších věcí, a nijak to na hubu nepadalo. (Věřím, že pod unixem by to stejný zvládlo i něco slabšího, ale to už je dnes imho dost irelevantní.)
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
zkousel jsi reinstallovat ovladace te sitovky? nebo upgradovat?
Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)