Výsledky 1 až 25 z 47

Téma: ASUS XONAR DX

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní Re: ASUS XONAR DX

Creative stále používá téměř na všem (i nové) tragické lowendové kondíky...je to všecko o ceně Naštěstí to běžnej posluchač neuslyší, i když lze naměřit rozdíl mezi lowned kondíkem a kvalitním kond. pro audio. Nicméně to sraží celkové provedení karty a může zkrátit i životnost. Co už je hodně slyšet, jsou operační zesilovače, tam se taky šetří, ale poněkud neštastně. Ostatní HW jako chip a DA převodník nemaj vůbec špatné parametry. Pokud jsem něco opominul, doplňte mně, opravte

# Core i7 2600K # Noctua NH-D14 SE2011# ASUS P8Z68-V Pro # Kingston 8GB DDR3 1600CL9 LoVo # EVGA GTX670 FTW Sig2 # X-Fi Titanium (+LM4562) # SSD Intel X25-E 32GB # SSD Intel 320 Series 160GB
    #WD1001FALS+SILENTMAXX # Optirac AD-7200S # Enermax MODU87+ 800W # Chieftec Dragon BIG # fan control Sunbeam Rheobus # Logitech G15NEW + G5 # EIZO S2031W-E # Sennheiser HD555 (595mod) #

Ten Xonar jsem zadal požadavek na vrácení peněz. Prachy si schovám a až tohle vyjde, zkusím. Zároveň vezmu nový repráky, pravděpodobně http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,3887

Tak takovy mam jedny z dvojic biampu-monitoru (druhy je ciste digit. Roland - jinak tam zvuk nejde, to dost vadi).
    Zrovna vcera Creative vydalo dalsi drivery pro PCI karty X-Fi (uz jsem to rozbalil, a ctvrtina ma podpis od Accesso, je to plne hlidacu instalace). Uz je to pomalu jako Adobe CS4, nebo primo Velky Bratr, i s tou aktivaci.

Nicmene, oni na tech PCI kartach - alespon na Elite Pro zcela jiste - stale pracuji.

cit.:
    24-bit DA Converter: Burr-Brown PCM1792A *4 (127dB SNR, Max. 192kHz/24bit, THD+noise < 0.0004%) - front. 192 kHz, other 96 kHz.
    24-bit AD Converter: Cirrus Logic CS5381 *1 (120dB SNR, Max. 192kHz/24bit, THD+Noise < 0.0007%) - 6 channel
    24-bit AD Converter: AKM AK5394A *1 (123dB SNR, Max. 96kHz/24bit, THD+Noise < 0,0006%) - 2 front.channel ONLY 8 channel play !!

Oni fakt vazne tu nejdrazsi verzi snad nehodlaji vydat jako PCiE.
    Auzentech bere od nich chipy jako OEM partner a drivery s obsluznym softem.
    To, jestli karta bude, nebo nebude mit Silicon Image HDMI 1.3a chipset HDCP 1.2 compatible nVidia Image coprocessor HDMI (support CUDA)... to si uz rozhoduji sami.
    Ale levne to nebude. Zpracovanim prikladne.

M-Audio vydalo pred par tydny 64 bit. drivery pro Revo 5 i 7.1. Dostat se k nim je i pro mne, jako clena fora trochu problem. Zbytek se tam musi registrovat, vyplnovat papirky a cekat na renew. od admina.
    Divna doba.

A tato by se mi opravdu libila - Auzentech X-Fi Hometheater HD.
    HDMI potrebuji, a tato si bude rozumet s redukci X-Fi karet, kterych mi nekolik zustane -- mimo HDA konektor. Ten nechci a PCiE ma UAA pro Vistu zajistenu primo v nativnim chipu. Jake asi budou drivery, kdyz uz ted ma Auzentech u Preludia 8 verzi !? No alespon nelenosi... Vsimnete si obkliceni u napajeni chipu, krystalu a front.prevodniku. Same caps. Samotny preamps headphone jakbysmet. A same Nichicony a semtam Samxon caps . Polymeru par a jeste k tomu Panasonic. Jen mi chybi relais a hradlo.. Uz jsem si na ne zvykl.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Asus Blitz Formula P35 - zkusenosti, rady, nazory ...
    Založil Slimák v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 13.08.2007, 11:44
  2. MOTHERBOARD - MSI K8N SLI-Platinum nebo ASUS A8N-SLI DX
    Založil DAFER v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 11.07.2005, 08:04
  3. Asus K8V SE Dx - nefunkcni OC ramek
    Založil MV v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 27.11.2004, 10:42
  4. ASUS A7N8X - tipy, problémy