Ja jsem v TUSu soudnej, zastavil jsem se tam, kde mi finance nejak dostacuji a kvalita je slusna, poslouchatelna a neurazejici

je fakt, ze kdyz ted sednu do auta k nekomu, kdo ma instalaci o tridu ci dve vyse, tak taky premejslym, co bych mohl povymenovat, ale je to jako ve vsem - narust kvality je v urcite kvalitativni tride nekolikaprocentni oproti exponenciaalne rostouci investici, takze tak.
Jinak Pioneer - ja znam spis vyssi modely zapojene na slusnych zesilovacich a bednach a je faktem, ze nekomu zvukovy projev Pioneeru nesedne kazdemu a ze na urcite typy hudby je jeho projev mene vhodny, nez jina znacka. Ja posloucham dost klasicke temne elektroniky, rock ale i vaznou hudbu a zvuk mi vyhovuje. A to tak, ze jsem mel nekolik mesicu dost vysoky typ Alpine, ktery je dost lidmi zvukove oznacovan za prakticky referencni a nijak mne neoslnila, takze sla z auta a navrat k Pio. A taky pri pouziti celeho retezce (HU, kabely, zesik, subik, repro) jde o vsechny komponenty, ktere si musi vzajemne zvukove sednout, takze urcite typy HU se spatne zvukove snaseji s urcitymi zesiky ci repraky, pri dobrem vyberu a sladeni to je zase naopak.